GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

Ali58_58

Ali58_58

Üye
arkadaşlar paylaşmak istedim bilgisayara kablo ile bağlanamazsanız airdoridi indirin onla telefona upload edin ok işareti var onla upload ediliyo kabloyada hiç gerek kalmıyo

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar flash player sorunu yaşayanlar google playe tarayıcıdan maüstü sitesine yada direk pcden girerek giris yaptıktan sonra flash player 11 aratın ve yükleyin.Normalde android 4.0 ve üzeri flash desteği kesildiği cm9 yada cm10 yüklüyken play store uygulamasından erişilemiyor ancak pc sitesinden girince yine i8150 olarak tanıyor ve i8150 resmi sürümü 2.3.6 old. için yüklemenize izin veriyor.Yani flash player hala markette ama güncellenmeyecek ve resmi 4.0 ve üzeri güncellemesine sahip cihazlara indirilemiyor.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
flash palyeri burdanindirebilirsiniz bide artık cm 10 güncellemeleri ota yoluyla ulaştırıcağnı söylemiş :D bu güzel haberide vereyim dedim

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Ne yazıkki bu güzel haber resmi cyanogen desteği olan ve herşeyi çalışır hale getirilmiş teller için sadece cm10 kaynağında cyanogenmod tarafından yapılan değişiklikleri içeren güncellemeler için yani alpha ve beta sürümler için geçerli değil

Ali58_58

Ali58_58

Üye
evet bende dediğin gibi marketten indirdim ama internet üzerinden olan çok basit aslında

absakalli

Üye
bildirim çubuğu çok hoş olmuş ya :D

slvestre-99

Üye
arkadaslar simdi kamera calismiyor ya cm9 daki cameradata dosyalarini kamera dosyalarini cm10 a kopyalasam olurmu calisirmi

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Seni biraz fazla zeki gordum ;) Keske olsa.Zaten cm9 ile aynı kerneli kullanıyor yani zaten aynı kamera dosyaları var.Jb ile ics arasındaki farklardan dolayı olmuyor.Zaten zip dosyasında değisiklik yapınca tekrar signed hale getirmek gerekiyor yükleyebilmek için

slvestre-99

Üye
ben suan remics v1.t(galaxy s3 romu)kullaniyordum kamera hatasi uyari diodu cm9 un cameradata dosyasini aldim kopyaladim calisti aynisi.cm10 da olsa guzel olur

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Remics v1 çok eski daha cm9 kamera calismadigi zamandan kalma.Remics v4.1 var forumda onu kullanın.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
roma destek kesilmedi devam ediyor xda daki geliştirici sabretmemizi istiyo :D

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Evet çalışmalar hala devam ediyor.Yakın zamanda cm10 cm9 dan kurtulmuş haliyle yani kendine özel kerneliyle karşımıza çıkacak.Şu an hala cm9 kaynağına bağımlı bir çalışma.

nimeemin

Üye
mod güzel fakat viddeolarda ters dönme açmama ve değişik birşeyler oluyor onlar ne

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Mod güzel derken bu bir mod değil rom.CyanogenMod bir yazılım ekibi yani mod değil rom.Tek sorun video olsaydı keşke daha ilk sürüm yani galaxy w üzerinde jely beanin daha ilk olarak çalıştırılmayı başarıldığı sürüm.Yakın zaman için yeni güncellemeler gelicek ve hatalar düzeltilecektir.

absakalli

Üye
zaten ota ile gelecekmiş beyler. kasmayın.. yükleyin ve bekleyin, sabır. zaten güncelleme direk telefona gelecek. takip etme gibi bi sıkıntı bile yok. :D rahat hayat

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
zaten ota ile gelecekmiş beyler. kasmayın.. yükleyin ve bekleyin, sabır. zaten güncelleme direk telefona gelecek. takip etme gibi bi sıkıntı bile yok. :D rahat hayat
Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım ota güncellemeleri resmi destek listesinde yer alan cihazlar için cm10 kaynağında yapılan bazı değişiklikleri barındıracak şekilde olacaktır.Yani alpha yada beta sürümler için geçerli değil.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
yani bu cm10a ota ile güncelleme gelmicek anlamınamı geliyo
?

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Ne yazıkki hayır.Bunu daha öncede söyledim.Galaxy w cyanogenmod ekibi resmi destek listesinde yer almıyor.Galaxy w için cm9 ve cm10 bazı bireysel geliştiriciler tarafından oluşturuluyor.Haliyle cyanogen ekibinin serverınds hiçbir zaman Galaxy w için bir rom olmuyor yani ota güncellemeside olamaz.

absakalli

Üye
hayallerim yıkıldı :(

Üst Alt