GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

kilicaslan17

Üye
Yükledim ama sd cardı görmüyor.(Yani 1.7 gb dahili hafızayı) Ne yapabilirim?

Ali58_58

Ali58_58

Üye
nerden anladın? hem uygulamaları sd karta taşıyabiliyosan hem açıktır

byloji

Üye
Merhaba ben bu cm10 u yapmak istiyorumda bu brick olursa diye korkuyorum ne zaman half brick ve ne zaman soft brick oluor bu sorunlar giderilebilrmi giderilirse nasıl giderilir boyle bir duruma gelirsem nasıl düzeltirim bunları cevaplarsınız sevinirim herkese teşekkürler :)

Jok3rxl

Üye
Merhaba ben bu cm10 u yapmak istiyorumda bu brick olursa diye korkuyorum ne zaman half brick ve ne zaman soft brick oluor bu sorunlar giderilebilrmi giderilirse nasıl giderilir boyle bir duruma gelirsem nasıl düzeltirim bunları cevaplarsınız sevinirim herkese teşekkürler :)

Verilen adımları harfiyen yaptığında brick olma şansı hiç yok. Ama mutlaka ve mutlaka CWM kullanın. Yoksa korktuğunuz başınıza gelebilir ;)

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Aynen adımları eksiksiz yapın ve şarjınız tam dolu olsun.Yükleme esnasında şarj biterse kötü olur.half brick ve semi brick aynı şey odin ile flash atınca yada yeni rom yükleyince düzeliyor.hard brick içinse bilerek brick yapmak istemediğiniz sürece hard brick yapmanız zor.

bilqin5555

Üye
görüntülü konuşma yapamıyorum yardımm

maygel

Üye
-kablosuz bluetooth a baglanmıyor. orjinal romda baglanıyor.
-masa üstünde 5 tane widget bölmesi war boş olanları kaldıramıyorsunuz ve widgetleri sadece menüden ekleyebiliyorsunuz.
-orjianl romda direk rehber geliyor bunda ise rehberi simden kopyalamak gerekiyor.
-görev yöneticisi yok.
- camera normal modda iyi çekiyor panaroma modunda ekranda yeşil cizgiler gelip gidiyor.

gözlemlediklerim bunlar onun dışında gayet hızlı bi rom. saygılar..

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
-masa üstünde 5 tane widget bölmesi war boş olanları kaldıramıyorsunuz ve widgetleri sadece menüden ekleyebiliyorsunuz.
-orjianl romda direk rehber geliyor bunda ise rehberi simden kopyalamak gerekiyor.
-görev yöneticisi yok.
- camera normal modda iyi çekiyor panaroma modunda ekranda yeşil cizgiler gelip gidiyor.

-masaüstünde widget bölmesi falan yok ekran bölümlenmemiş isteğiniz boyutta istediğniz widgeti ekleyebilirsiniz.eğer kasatettiğiniz ev ekranı sayısı ise onu başlatıcı ayrlarından değiştirebilirsiniz.
-eğer google accountunuza giriş yaparsanız ve senkronizasyonu kapatmadıysanız otomatik olarak kişileri rehbere ekler.
-görev yöneticisi harici olarak yüklenebilir
-kamera hiçbir zaman %100 doğru çalışmayacak tam çalışan kamera isteyen orjinal rom kullanmak zorunda.

- - - Eklendi - - -

-görev yöneticisi yok.

-masaüstünde widget bölmesi falan yok ekran bölümlenmemiş isteğiniz boyutta istediğniz widgeti ekleyebilirsiniz.eğer kasatettiğiniz ev ekranı sayısı ise onu başlatıcı ayrlarından değiştirebilirsiniz.
-eğer google accountunuza giriş yaparsanız ve senkronizasyonu kapatmadıysanız otomatik olarak kişileri rehbere ekler.
-görev yöneticisi harici olarak yüklenebilir
-kamera hiçbir zaman %100 doğru çalışmayacak tam çalışan kamera isteyen orjinal rom kullanmak zorunda.

Jok3rxl

Üye
Bu arada xda'da CM10 için OC Kernel paylaşıldı. Kamerayı tamamen kapatıp ram'i 398e çıkarma şeçeneği de var ama biraz tırsıyorum açıkcası. Fakat normal olanı yükledim telefon performansında fazla kayda değer olmasa da değişimler var.

ahmetalp1

Üye
cm10 u yükledim 15 gblik oyun sdlerini saklamısdım pcmde iyiki saklamısım onları hafızayı degisdrdikden sonra atdım kurudm cm 9 dan daha seri sekilde oynuyorum hersey mükemmel hic bir sorunla karsılasmadım baska bi yer acıp menüye dondügümde o yerlerin izi kalmıs gibi duruo vsync den kaynaklanıo galiba oda ancak kırmızı bir dikkortgen cevrelio telefonu bunu tam olarak anlayamadım sebebi yanlıs yüklememden mi yoksa android den kaynaklımı wave mede 4.1.1 androidini yükledim ondada kırmızı dikdortgenler olusuo

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlarda geliştirici seçenekleri içinde pencere sınırlarını belirle gibi bir seçenek var.Ondaki işareti kaldırın düzelir

spazmol

spazmol

Üye
hadi arco çıkar şu alpha 3ü :D illa beta 4ü yukleyecegim ondan sonra çıkaracak :D

Ali58_58

Ali58_58

Üye
son rutuşlar yapılıyo yakındır bugün yarın yükler diye zannediyorum çünkü githubarcodada kernelle ilgili bi yapım çalışması yoktu kernel tamam oldu hatta baya önce sonra 3.52 sürümüne güncellendi onun dışında bir hafta daha olması lazım bekliyoruz gerçekten baya bekledik ama bu sefer kernelle geleceğini umuyorum her gün her saatte bakıyorum çıkması lazım yani az kaldı

spazmol

spazmol

Üye
inşallah, çıkışı sağlam yapacak herhalde öyle gözüküyor :D

spazmol

spazmol

Üye
bize de beklemek düşüyor haydi beklemeye devam bende testlere gömüleyim biraz :D

- - - Eklendi - - -

kafiyeli oldu :D

panpalar

panpalar

Üye
bu testler hiç bitmiyooooo

cemaltr18

cemaltr18

Üye
Alpha 2 de kaldıkmı ? Yeni versiyon gelicekmi yada hala çıkmadı

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Çıkıcak ama arco baya zorlandı yada arco bu romu hobi olarak yapıyo işide çıkmış ilgilenememiş olabilir kernelle

Üst Alt