Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy W Batarya Acil !!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HoLyCooL
Üye
Konu Sahibi
Galaxy W Batarya Acil !!
ben bu sabah telefonun kapağının oynadığı gördüm kapağı açtığım an itibariyle batarya çıktı. sanki biraz bombeli şişmiş görünüyor
sorun yaratır mı ? garanti bu bataryayı değiştirebilir mi ?
Ali58_58
Üye
asında şişmesi pek iyi değil bilenler bir cevaplasın
Evet garanti kabul eder ve yen batarya verilir.Benim telefonumda aynı sorun olmuştu garantiye verdim 1 hafta sonra yeni bataryası ile geri verildi bide telefonumun içindeki verilerde silindi tabi.
HoLyCooL
Üye
Konu Sahibi
telde cm9 yüklü orjinal roma döneyim mi telefona bakarlar mı ? yoksa sırf bataryayı götürsem olur mu ?
KELGER
Üye
orjinal roma dön öyle ver garantiye
ugur1000
Üye
orjinale dön root falan yapma.şişmesi fazla şarj etmekten değildir !!! şarj ederken oyun oynama , teli güneşe bırakma ,her zaman kapalıda şarj et bendede xperia tipo var açıkken şarj olunca ısınıyor hele oyun oynayınca ayrıca tam bitmeden şarja takarsan şişmez çünkü şarj olurken çok zorlanmaz ama ful bitirirsen telin devreleri ful elektrik çeker ve şarj devreleri ısınır bu ısıda bataryaya gider
skywalker06
Üye
Bataryanın şişmesi iyi değil telefona sıkıntı yaratır ve şarj gitme süresi düşer bataryada arıza varsa Samsung servisi değişebiliyor yoksa servisten alırsın Samsung'un orjinal bataryaları çok pahalı değil kendi servisinde alman daha iyi olur
Bataryanın şişmesi iyi değil telefona sıkıntı yaratır ve şarj gitme süresi düşer bataryada arıza varsa Samsung servisi değişebiliyor yoksa servisten alırsın Samsung'un orjinal bataryaları çok pahalı değil kendi servisinde alman daha iyi olur