En son 5.0.2 vardı
emreli01 Üye Polymath' Alıntı: Benim tabllete geldi ama yukleyemedim. Sizinkinede gelir herhalde kisa surede.. Genişletmek için tıkla ... T807 ile T800 e birlikte verildi demi ?
Polymath' Alıntı: Benim tabllete geldi ama yukleyemedim. Sizinkinede gelir herhalde kisa surede.. Genişletmek için tıkla ... T807 ile T800 e birlikte verildi demi ?
emreli01 Üye metinmert06' Alıntı: En son 5.0.2 vardı Genişletmek için tıkla ... Model hangisi sizin ?
emreli01 Üye metinmert06' Alıntı: Galaxy Tab S700 Genişletmek için tıkla ... T700 modeli yanı anlamıyorum bu Samsung neden ust modellerine öncelik vermiyor ki Samsung çok kulağını cinlattiriyir
metinmert06' Alıntı: Galaxy Tab S700 Genişletmek için tıkla ... T700 modeli yanı anlamıyorum bu Samsung neden ust modellerine öncelik vermiyor ki Samsung çok kulağını cinlattiriyir
emreli01 Üye metinmert06' Alıntı: Bilmiyoruz artık onu Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun lolipop ile ne farklar geliyor önceki kitkata gore ?
metinmert06' Alıntı: Bilmiyoruz artık onu Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun lolipop ile ne farklar geliyor önceki kitkata gore ?
Polymath Üye Konu Sahibi Ben guncelledim smart manager gelmis. Gordel degisiklikler var ufak basksda bsy goremedjm
kbss Üye Polymath' Alıntı: Benim tabllete geldi ama yukleyemedim. Sizinkinede gelir herhalde kisa surede.. Genişletmek için tıkla ... Dünden beri bakıyorum halen yok benim bildiğim ülkeye verildimi aynı anda verilirr ama anlamış değilim şuan baktım yine yok
Polymath' Alıntı: Benim tabllete geldi ama yukleyemedim. Sizinkinede gelir herhalde kisa surede.. Genişletmek için tıkla ... Dünden beri bakıyorum halen yok benim bildiğim ülkeye verildimi aynı anda verilirr ama anlamış değilim şuan baktım yine yok
Polymath Üye Konu Sahibi kbss' Alıntı: Dünden beri bakıyorum halen yok benim bildiğim ülkeye verildimi aynı anda verilirr ama anlamış değilim şuan baktım yine yok Genişletmek için tıkla ... T807 oldugundan gelmemiş olabilir size.. Ama dun güncelledim ben. Ram kullanimi daha duzgun gibi geldi bana
kbss' Alıntı: Dünden beri bakıyorum halen yok benim bildiğim ülkeye verildimi aynı anda verilirr ama anlamış değilim şuan baktım yine yok Genişletmek için tıkla ... T807 oldugundan gelmemiş olabilir size.. Ama dun güncelledim ben. Ram kullanimi daha duzgun gibi geldi bana
emreli01 Üye Polymath' Alıntı: T807 oldugundan gelmemiş olabilir size.. Ama dun güncelledim ben. Ram kullanimi daha duzgun gibi geldi bana Genişletmek için tıkla ... Suna bak ya T807 ust model olmasına rağmen halen yok Allah bildiği gibi yapsın bu Samsung u [emoji1]
Polymath' Alıntı: T807 oldugundan gelmemiş olabilir size.. Ama dun güncelledim ben. Ram kullanimi daha duzgun gibi geldi bana Genişletmek için tıkla ... Suna bak ya T807 ust model olmasına rağmen halen yok Allah bildiği gibi yapsın bu Samsung u [emoji1]