Samsung 8 inç Ekranlı iki yeni Galaxy Tab Üzerinde Çalışıyor

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Samsung 8 inç Ekranlı iki yeni Galaxy Tab Üzerinde Çalışıyor
Samsung, SM-T375S model numarasına sahip 8 inç ekranlı iki yeni Android tablet üzerinde çalışıyor.



Samsung’un üzerinde çalıştığı yeni Galaxy Tab Android tabletleri SM-T375S model numarası ile Bluetooth SIG ve WiFi Alliance veri tabanında ortaya çıktı. Samsung Galaxy Tab SM-T375S 24 Aralık tarihinde Bluetooth sertifikası alırken, 16 Aralık tarihinde de WiFi sertifika sürecinden geçmiş.

Samsung Galaxy Tab S2 Türkiye’de Satışa Sunuldu

Wi-Fi sertifikası veritabanında, söz konusu cihaz SM-T375S ve SM-T375L olmak üzere iki farklı model numarası ile ortaya çıktı. Yeni Samsung Galaxy Tab SM-T375 Android tabletlerin ortaya çıktığı sertifika süreçleri yeni cihazlar hakkında pek bilgi vermiyor fakat Zauba üzerinden gelen bilgiler, Samsung’un bu yeni tabletlerinin 8 inç ekrana sahip olacağını gösteriyor.



Zauba üzerinde listelenen bilgilere göre cihaz Hindistan’a test ve değerlendirme amaçlı olarak 7 Aralık’ta ithal edildi ve ekran boyutu 8-inç olarak gösteriliyor. Zauba kayıtlarında ithalat fiyatı birim cihaz başına 6.792 INR (103$) olarak belirtiliyor. Bu fiyat da Samsung Galaxy Tab SM-T375S tabletlerin giriş seviye tablet olacağını gösteriyor.

Samsung Galaxy Tab E 8.0 tablet FCC’de göründü

Samsung’un yeni Android işletim sistemli tabletlerinin ne zaman gün yüzüne çıkacağı henüz bilinmiyor. Fakat tahminlere göre Ocak veya Şubat 2016 tarihlerinde duyurularak satışa sunulacağı iddia ediliyor.




Samsung 8 inç Ekranlı iki yeni Galaxy Tab Üzerinde Çalışıyor - MaxiCep
 


Üst Alt