Samsung Galaxy Tab 4 Advanced'ın teknik özellikleri detaylanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Tab 4 Advanced'ın teknik özellikleri detaylanıyor
Samsung, yeni bir tablet modelini sunmaya hazırlanıyor.



Samsung, bu sene arka arkaya yeni akıllı telefon modellerini sunarken, iddialı olduğu bir başka segment olan tablet alanında ise suskunluğunu koruyor. Firma yeni dönemde bazı tablet duyuruları gerçekleştirecek ve bu yeni cihazlar için de bilgiler gelmeye başladı.



Samsung Galaxy Tab 4 Advanced adı ile Güney Kore devinden yeni bir tablet ortaya çıktı. Bu yeni cihazın ismine bakılarak gelişmiş olacağı düşünülse de donanım özellikleri yönünde pek de yüksek seviye olmadığını belirtelim.

Bu yeni tablet bir süre önce GFXBench'de ortaya çıkmıştı ve şimdi de teknik özellikler detaylanmaya devam ediyor.

Samsung Galaxy Tab 4 Advanced adındaki bu yeni tablet 10.1" büyüklüğünde dokunmatik ekran içerirken, cihazın ekran çözünürlüğü ise 1280 x 800 piksel olarak yer alıyor.

Yeni tablet 2GB sistem belleğine sahip ve dahili veri kapasitesi de 32GB olarak gelirken, yeni Samsung Galaxy Tab 4 Advanced tabletin 1.6Ghz saat hızında çalışan işlemci içeren yonga setinden güç alacağını söyleyebiliriz.

5MP kamera cihazın arkasında yer alırken, Selfie kamerası da 1.3MP çözünürlük sunmakta. Ayrıca 6.800mAh batarya içeren Samsung Galaxy Tab 4 Advanced tablet Google Android 6.0 Marshmallowmobil işletim sistemi üzerinde çalışıyor.

Geçtiğimiz dönemde Samsung, Advanced kelimesini LTE-Advanced teknolojisine sahip cihazları için kullanıyordu. Ancak baktığımızda bu ciha sadece Wi-Fi desteği ile geliyor. Henüz çıkış tarihi ve fiyatı hakkında ise bilgi bulunmuyor.




Samsung Galaxy Tab 4 Advanced, teknik özellikler detaylanıyor
 


Üst Alt