Galaxy SII sorum var...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
berkay_zm

berkay_zm

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy SII sorum var...
Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum. fakat araştırdığım kadarıyla androidin galeri düzeni pek hoş değil. mesela video da çeksen resm de çeksen aynı klasöre atıyor. dosyalar kısmından yönetebiliosun oraya da bi sürü klasör filan geliyor uygulama vasıtası ile. neyse ben titizim biraz o yüzden taktım bu konuya biraz.

Bir de bu telefon ile kıyaslanabilecek veya sizin önerebileceğiniz telefonlar var mı merak ediyorum.

Ve son olarak bu telefon hakkındaki yorumlarınızı benimle paylaşırsanız mutlu olurum... sağolun şimdiden

lolaman

lolaman

Üye
Bu telefonla kıyaslanabilecek pek telefon yok ama Sony Ericsson Xperia Arc S önerebilirm

----------Eklendi @ 22:08:21 ---------- Yazıldı @ 22:07:06 ----------

berkay_zm

berkay_zm

Üye
    Konu Sahibi
bakıyorum hemen. benim için önemli olan öncellikle işlemci ve browser

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş işlemci falan diyosan biraz daha bekle yeni telefonlar gelir yakında 1.4 ghz çift çekirdekli falan onlarda alırsın
galaxy S2 gayet güzel tavsiye istiyosan galaxy S2 ayarında her telefonu alabilirsin
ve browser demişsin ben bir çok telefon inceledim galaxy ayarında teknoloji marketlerinde browserı en akıcı olan S2 ydi

murat3702

murat3702

Üye
s2 forever

tolgalaxy

tolgalaxy

Üye
Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum. fakat araştırdığım kadarıyla androidin galeri düzeni pek hoş değil. mesela video da çeksen resm de çeksen aynı klasöre atıyor. dosyalar kısmından yönetebiliosun oraya da bi sürü klasör filan geliyor uygulama vasıtası ile. neyse ben titizim biraz o yüzden taktım bu konuya biraz.

Bir de bu telefon ile kıyaslanabilecek veya sizin önerebileceğiniz telefonlar var mı merak ediyorum.

Ve son olarak bu telefon hakkındaki yorumlarınızı benimle paylaşırsanız mutlu olurum... sağolun şimdiden

samsung galaxy s in ekranı ve işlemcisi (özellikle ekranı) zaten çok iyi iken galaxy s II daha da iyi bir ekran ve mükemmel bir işlemci sunuyor. bir tek sensation xe ile karşılaştırabilirim o da beats audio ile mükemmel ses kalitesi ve çok iyi bir arayüz ile geliyor. fakat galaxy s in ekranı daha iyi bana göre. seçim sizin...

myth_1905

myth_1905

Üye
bence fazla dert ediyorsun ama kişiden kişiye değişir tabii ama s2 ile kıyaslanacak telefon VARMI ??? şimdilik

MezraL123

MezraL123

Üye
Dediğin gibi bi konu söz konusu değil.. Karışıklığa yol açan bi durum yok. Galeri adı altında herşey toplanmış S2de. Galeriye girersin orda kendi içinde gruplar vardır. Eğer video ve resim ayrı olsun dersen galeriye iki ayrı grup yaparsın galeriye girince video ve resim olarak iki ayrı klasör olur. Herhangi bi karışıklığa yol açmaz. S2 ayarında başka bi telefon dersen HTC sensation var ama S2yi tavsiye ederim ayarındaki telefonlarda en iyisidir.

----------Eklendi @ 20:56:57 ---------- Yazıldı @ 20:54:34 ----------

http://www.maxicep.com/karsilastirm...sung-galaxy-s2-vs-htc-sensation-2-552247.html

Burdaki incelemeden bi fikir sahibi olabilirsin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt