Galaxy SII I9100 |ROM| VK--™ Rom - v5.2 - 4.0.4 (Hızlı - Stabil)

Sponsorlu Bağlantılar

ekorotti

ekorotti

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy SII I9100 |ROM| VK--™ Rom - v5.2 - 4.0.4 (Hızlı - Stabil)

--VK--ICS-XWLPO-V5.2

-Download-

+ v5.2 Degişiklik Listesi :

• XWLPO 4.0.4
• Kernel SpeedMod K3-30
• Bazı Samsung apkleri silindi
• Font ayarları Ayarlar/Ekran sekmesinde
• Eklenenler-Modlar -Lg launcher-
+ 5 Adet Tema Eklendi:
- Galaxy SIII
- LG Biz
- Cozywall
- LG Optimus
- Marshmalow

• Yeniden başlatma düğmesinde 4 seçenek
• CRT Animasyonunu açma kapama ( Vk Rom Ayarlarının içinde )
• S3 Video penceresi eklendi
• S3 Görev yöneticisi eklendi
• 12Adet Kilit Ekranı Eklendi (
Vk Rom Ayarlarının içinde )
• 9 Adet batarya ikonu eklendi (
Vk Rom Ayarları/Statusbar sekmesinden ayarlanabilir )
• saydamlık( Aktif etmek için ayarlar/geliştirici seçenekleri/gpu oluşturmayı zorla tik )
• Arama Kaydetme
• Aramalarda gurultu azaltildi- Artan zil sesi kapatıldı

• Arama kaydından smsler silindi
• MMS sınırı 200 e çıkarıldı
• Sysctl.prop Tweaks(
anlamadım burayı :/ )
• YouTube (720p HD video destegi wifi ve 3g için)
• Yeni Samsung BootAnimasyonu eklendi
• Görev iconu eklendi
• Kapatma animasyonu eklendi

+ Eklenen Uygulamalar :

• SGS3 Muzik çalar
• VK ROM Kişiselleştirme

------Video-----

[video=youtube_share;QKvr9N0CSkQ]http://youtu.be/QKvr9N0CSkQ[/video]

Romu yükledim, çok güzel ve stabil.Şarj ve performans orantılı.Hiçbir bug gözüme çarpmadı(samsung klavyede sorun var birtek onuda swype yada başka bir klavye yükleyerek düzeltebiliyorsunuz)Romu çok severek kullanıyorum :)

Nasıl Kurulur:
*SuperWipe:
*KernelTemizleyici:

-
Dosyayı , superwipe'ı ve kernel temizleyiciyi sd card'a kopyalayın
-Recovery mod'da çalıştırın
-Tüm wiplerı yapın
-Cwm'den Install Zip from sdcard -
Choose Zip from Sdcard sekmesinden Kernel Temizleyici ve SuperWipe'ı flashlayın.
-Hemen ardından tekrar choose zip fromd sdcard sekmesinden romu flashlayın
-İşlem bitince reboot atın :)
-Keyfinize bakın :)
Not: BU İŞLEM ROOT GEREKTİRİR.

DİKKAT:ROM YÜKLEMEK RİSKLİ BİR İŞTİR, MEYDANA GELEBİLİCEK SORUNLARDAN MAXİCEP VE ŞAHSIM SORUMLU TUTULAMAZ

Kod:
[COLOR=#000000]Çeviri bana aittir, kesinlikle alıntı degildir ([SIZE=3]Rom xda'da [/SIZE][/COLOR]
Kod:
[SIZE=3][B][COLOR=#FF0000][COLOR=#333333]nguyenxuanhoa[/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000]adlı üye tarafından yapılmıştır[/COLOR][/B][/SIZE]

KayraBey

KayraBey

Üye
:tşk:

enes122

enes122

Üye
:tşk: ilk fırsatta deneyeceğim

enes122

enes122

Üye
Bende yarin yukleyecegim zaman bulamadim bugun, en begendigim rom dur vk

Vk için batarya performansı hakkında ne diyebilirsin ner kadar götüruyo mesela ben TurkBey rom kullanıyorm internete felan takılirım oyun oynamam 1 gün rahat götürüyor bu ne kadar götürür

ekorotti

ekorotti

Üye
    Konu Sahibi
Batarya perfornansi bana gore cok iyi 1gun rahat gidiyor bende 2 gunu zorluyorum. Wifi surekli acik sıkılinca oyun oynarim facebook ve internette takilirim whatsapp filan

enes122

enes122

Üye
Rom speedmod kernelle geliyor speedmodun batarya için performanslı olduğunu duymuştum

ekorotti

ekorotti

Üye
    Konu Sahibi
Rom speedmod kernelle geliyor speedmodun batarya için performanslı olduğunu duymuştum
Romun 5.1.3 versiyonu siyah kernelle geliyordu ama ben hemen speedmod flashlamistim :) 5.2 surumunden sonra speedmod kernel kullaniyor rom. Bizim flashlamamiza gerek yok yani

enes122

enes122

Üye
Pc başına geçtiğimde indirip deneyeceğim izlenimlerimi buraya aktarırım tekrardan :tşk:

ekorotti

ekorotti

Üye
    Konu Sahibi
Romu yükledim, çok güzel ve stabil.Şarj ve performans orantılı.Hiçbir bug gözüme çarpmadı(samsung klavyede sorun var birtek onuda swype yada başka bir klavye yükleyerek düzeltebiliyorsunuz)Romu çok severek kullanıyorum

ekorotti

ekorotti

Üye
    Konu Sahibi
güncel

Türe

Türe

Üye
Ayrıntılı rom isteyenler için en iyilerinden biri :tşk:

turker10

turker10

Üye
bende dün denedim vk severler için 4.0.3 ten sonra 4.0.4 kullanışlı ama 4.0.3 gibi benim gibi yeni sürümü sevmeyenlerede sorun çıkarmıyor gayet stabil spedmod sayesinde şarjı çok iyi...

ekorotti

ekorotti

Üye
    Konu Sahibi
bende dün denedim vk severler için 4.0.3 ten sonra 4.0.4 kullanışlı ama 4.0.3 gibi benim gibi yeni sürümü sevmeyenlerede sorun çıkarmıyor gayet stabil spedmod sayesinde şarjı çok iyi...

Evet sarj konusu speedmodla cok iyi :) 5.2 surumunden sonra stok kerneli speedmod, neden dondunuz tekrar belirli bir sebebi var mi ?

turker10

turker10

Üye
sebebi yokta ben recovery den 2-3 tane yedek alıyorum gün içinde bile geçiş yapıyorum :) trad 1.5 var şuan yedektede vk 5.2 ile bide glory miydi neydi adını bile tam bilmiyom ama görünüşü ikonları hoş olan bir rom var aralarında gidip geliyom :) değiştirince telefon farlı gibi geliyor daha çok seviyorum o zaman :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Evet romu bende kullanıyorum kendime görede editledim gayet şık ve güzel olmuş.Bir çok özelliği içinde barındıran nadir bir rom.

Türe

Türe

Üye
Ya bişey dikkatimi çekti speedmod attığım zaman gyroscope ve diğer sensör çalışmıyor :( ekran yan dönmüyor

avessm

Üye
tskler[BR /]Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

avessm

Üye
ama nasil yuklenecegini anlamadim[BR /]Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

avessm

Üye
sonunda yukledim ama bi durum var arama kaydinda hala sms kayitlari gorunuyor nasil halledebilirim onu yardimci olursaniz sevinirim simdiden tskler ve kolay gelsin