Galaxy S8 sesli asistanı uygulamalara da entegre olarak gelecek

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy S8 sesli asistanı uygulamalara da entegre olarak gelecek
Samsung'un yeni amiral gemisi ile gelecek olan sesli kişisel asistan detaylanıyor.




CES 2017'de bir kaç gün sonra Güney Kore devi Samsung, etkinlik düzenleyecek ve 5 Ocak tarihinde düzenlenecek olan bu etkinlikte de firmanın yeni Galaxy A (2017) ailesini resmi olarak duyurması bekleniyor. Bu yeni cihazlar Galaxy A3 (2017), Galaxy A5 (2017) ve Galaxy A7 (2017) isimleri ile gelecek ve suya karşı da dayanıklı yapı içerecek.



Ayrıca Şubat ayı sonunda da teknoloji dünyası için önemli bir başka etkinlik, MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi düzenlenecek ve bu etkinlikte de Galaxy S8 olarak firmanın yeni amiral gemisini tanıtılması bekleniyor. Bu etkinlikte ayrıca firmanın Galaxy S8 Plus olarak amiral gemisinin daha büyük bir versiyonunu da gün yüzüne çıkartacak.

Apple'ın Siri adındaki sesli kişisel asistanı bilindiği üzere firmanın iPhone adındaki akıllı telefon modellerinde kullanılıyor. Bu kişisel asistana rakip olarak da Samsung, yeni geliştirdiği kişisel asistanı Galaxy S8'de kullanmayı planlıyor.

Gelen yeni bilgilere göre Samsung'un bu kişisel asistanı, ayrıca firmanın yerleşik olarak gelecek olan uygulamaları ile de entegre olacak. Bir süre önce Samsung'un yeni sesli kişisel asistanının Bixby adı ile geliştirildiği yönünde bilgiler gelmişti. Hatırlanacağı üzere bir kaç ay önce Samsung, Viv Labs adındaki bir firmayı satın almıştı ve bu firmanın geliştirdiği kişisel sesli asistan Samsung'un amiral gemisinde kullanılacak.
Galaxy S8 sesli asistanı uygulamalara da entegre olarak gelecek
 


Kingmortall

Kingmortall

Üye
Yine patlamasin note 7 gibi neyse edge modeli cikacakmi acaba yoksa tek model mi olacak aciklama varmi
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
hikmet366

hikmet366

Üye
Turkce dil hiçbir zaman gelemeyecek huzunlenin Türkiyem

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt