Galaxy S8 ve S8 Plus İçin Bixby Nasıl Kurulur?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy S8 ve S8 Plus İçin Bixby Nasıl Kurulur?
Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinden biri olan Samsung geçtiğimiz yıllarda kendi geliştirdiği sesli asistanı Bixby'nin tanıtımını gerçekleştirmişti. Amazon tarafından geliştirilen Alexa, Microsoft tarafından geliştirilen Cortana ve Apple tarafından geliştirilen Siri gibi yapay zeka destekli sanal asistanlar karşısında kendisine yer edinmeye çalışan Bixby sahip olduğu yetenekleri ile dünya üzerinde birçok kullanıcı tarafından yavaş yavaş kullanılmaya başladı.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ne yazık ki şuan için Türkçe dil desteği bulunmayan Bixby'nin ileride Türkiye içinde Türkçe dil desteği ile hizmet vereceğini düşünüyoruz. Bixby ile öğrenmek istediğiniz herhangi bir konu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz veya mevcut hava durumunu hızlı ve kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Günlük hayatınızda birçok konuda size yardımcı olmaya çalışan Bixby şuan için hızlı bir şekilde gelişen sanal asistanlar arasında yer alıyor diyebiliriz.

Bu yazımızda siz değerli takipçilerimiz için Galaxy S8'de Bixby nasıl kurulur onu anlatacağım. Anlatımda yer alan yolları izleyerek benzer şekilde S8 Plus modeli içinde Bixby sesli asistanını aktif hale getirebilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Telefonunuzdaki ses tuşlarının hemen altında yer alan Bixby tuşuna bir kere basın ve uygulamanın çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Eğer Bixby aktif değilse cihazınızdan Samsung uygulama mağazasını açarak Bixby uygulamasını güncelleyin. Daha sonra Bixby tuşuna basarak sesli sanal asistanı çalıştırın. Karşınıza Bixby'nin karşılama ekranı çıkacaktır. Bu arayüz Türkçe olsa da ne yazık ki uygulama Türkçe dil desteği için destek sağlamamaktadır. Bixby kurulumunu adımları takip ederek tamamlayın.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Kurulum aşamasının sonlarına doğru Bixby sizden sesli bir şekilde cümleleri okumanızı isteyecektir. Bu sayede uygulama sesinizi tanıyacak ve sonraki açılışlarda vereceğiniz komutları hızlı bir şekilde yerine getirecektir. Kurulumun devamında sesli şifre koyarak cihazı sesiniz ile uyandırabilirsiniz. Elbette isteyen kullanıcılar bu adımları SKIP butonuna basarak hızlı bir şekilde geçebilirler.

Ardından Bixby tekrar sizden bazı önemli komutları sesli şekilde söylemenizi isteyecektir. Burada amaç sizin konuşma şeklinizden tanımak ve komutları yerine getirmek olacaktır. Kurulumun ardından uygulamayı sesli komut ile kullanabilirsiniz.
 

Ekli dosyalar



Üst Alt