Samsung Bixby Tuşunu Özelleştirme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Bixby Tuşunu Özelleştirme
Samsung'un Galaxy S8 ile beraber cihazlarında fiziksel bir tuş şeklinde yer vermeye başladığı sesli asistan Bixby'nin özel tuşu en son duyurulan Galaxy S10 serisinde de yerini korumaya devam ediyor. Samsung tarafından geliştirilen bu özel sesli asistan sayesinde cihaz üzerinde birçok isteğinizi sesli bir şekilde söyleyerek yerine getirebiliyorsunuz. Ayrıca merak ettiğiniz birçok soruya da hızlı bir şekilde yanıt veren Bixby sesli asistanı birçok ülkede Samsung cihazlarında aktif olarak kullanılıyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Fiziksel olarak yer verilen Bixby tuşu ilk başlarda sadece sesli asistanı açmak için kullanılsa da daha sonrasında müşterilerden gelen yoğun istek karşısında Güney Koreli şirket bu butona farklı uygulamaları da atama imkanı sağladı. Yani Bixby butonuna dilerseniz farklı uygulamaları açması için özelleştirme yapabiliyorsunuz. Bunun için öncelikle cihazınızın ayarlar menüsüne girin.

Ayarlar menüsü üzerinden gelişmiş menüsüne girin. Sonrasında karşınıza gelen ekran üzerinden Bixby menüsüne girin. Ardından Bixby menüsü içerisinde yer alan seçeneklerden çift tıklama ayarını açarak Bixby'nin çift tıklama sonucunda açılmasını sağlayabilir ve uygulama ekle seçeneğini kullanarak tek sefer butona bastığınızda dilediğiniz bir uygulamanın açılmasını sağlayabilirsiniz. Örneğin Whatsapp uygulamasını ayarlarsanız tuşa bir kere bastığınız zaman direkt olarak Whatsapp uygulaması açılacaktır. İki kez üst üste basarsanız Bixby sesli asistanı açılacaktır.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare.


Üst Alt