Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet kiesde üretici yazılımı yükseltmesi ve başlatma durumuna getirme diye bi seçenek var ordan güncelleme yaptım değişen bişey olmadı. bu arada sammobileden en son güncel almanya romunu indirdim odinle flashladım sonuç yine aynı....
zencibitc
Üye
telefonun kendisinin recoverysi varmı ? teelfon kapalıyken ses açma tuşu + orta tuş ve tuş kilitleme tuşuna aynanda basıp samsung yazısı gelincye kadar beklet
telefonun kendisinin recoverysi varmı ? teelfon kapalıyken ses açma tuşu + orta tuş ve tuş kilitleme tuşuna aynanda basıp samsung yazısı gelincye kadar beklet
Telefonu kiese bağlayın. Üretici yazilimi yükle gibi seçenek olmasi gerek. Oradan halledebilirsiniz. Bu arada s7 nin exynos ve snapdragon modeli var sanırım. Yanli işlemcili olani atiyor olabilirsiniz. Downlod moda alin cihazı ve sol üst köşede ki product name yi yazar mısınız?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sanirsam sizin cıhaz turkiyede garantisi gecerli birsene . Fransadan alan bir arkadas sormuş ve bir sene garantili demişler almanya'nın farklı olacağını sanmıyorum.
glstuana
Üye
s7 edge 1 ayda 4 kere servise gitti donma problemi yüzünden yazılım günceklleyip yolluyorlar sorun aynı değişim için musteri hizmetlerini aradım sonuc sıfır aklı olan ıphoneden vazgecmesin ben cok pişmanım