Galaxy S7 Edge Açılışta Donup Kalıyor

Sponsorlu Bağlantılar

mehmetakil

mehmetakil

Üye
    Konu Sahibi
Flashtool sony cihazlar için biliyorum. Sp flashtool ise MediaTek cihazlarda kullanılıyor. Samsung da odin gibi mesela.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ozaman benim işime yaramaz yani

zencibitc

zencibitc

Üye
Kies kullanmayı denedinmi ?

mehmetakil

mehmetakil

Üye
    Konu Sahibi
Kies kullanmayı denedinmi ?
evet kiesde üretici yazılımı yükseltmesi ve başlatma durumuna getirme diye bi seçenek var ordan güncelleme yaptım değişen bişey olmadı. bu arada sammobileden en son güncel almanya romunu indirdim odinle flashladım sonuç yine aynı....

zencibitc

zencibitc

Üye
telefonun kendisinin recoverysi varmı ? teelfon kapalıyken ses açma tuşu + orta tuş ve tuş kilitleme tuşuna aynanda basıp samsung yazısı gelincye kadar beklet

mehmetakil

mehmetakil

Üye
    Konu Sahibi
telefonun kendisinin recoverysi varmı ? teelfon kapalıyken ses açma tuşu + orta tuş ve tuş kilitleme tuşuna aynanda basıp samsung yazısı gelincye kadar beklet
olmuyor malesef.. tek çare servis kaldı.. inşalah büyük hasarlı bir şey yoktur.

Koradam

Üye
xdadan costom rom kurarmısın sonra tekrar stock yükle servislik durum yok

• Beğen
Tepkiler: mehmetakil
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
bende kendi cihazim S7 EDGE ye 3 sefer yazilim attim odin ile hepsini tek seferde yolladim.
Hata almadığın emin misin? Ben kendi açtığım konuda ki method dışında sürekli hata aldım.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hiu482

Üye
Telefonu kiese bağlayın. Üretici yazilimi yükle gibi seçenek olmasi gerek. Oradan halledebilirsiniz. Bu arada s7 nin exynos ve snapdragon modeli var sanırım. Yanli işlemcili olani atiyor olabilirsiniz. Downlod moda alin cihazı ve sol üst köşede ki product name yi yazar mısınız?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bmw_m6

bmw_m6

Üye
Hata almadığın emin misin? Ben kendi açtığım konuda ki method dışında sürekli hata aldım.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet gordum sizin konunuzu. Fakat ben oncesinde de atmıştım hepspni bir ve hata almadım.
olmuyor malesef.. tek çare servis kaldı.. inşalah büyük hasarlı bir şey yoktur.
Sanirsam sizin cıhaz turkiyede garantisi gecerli birsene . Fransadan alan bir arkadas sormuş ve bir sene garantili demişler almanya'nın farklı olacağını sanmıyorum.

glstuana

Üye
s7 edge 1 ayda 4 kere servise gitti donma problemi yüzünden yazılım günceklleyip yolluyorlar sorun aynı değişim için musteri hizmetlerini aradım sonuc sıfır aklı olan ıphoneden vazgecmesin ben cok pişmanım

Üst Alt