Püf Noktası Galaxy S6 - S6 Edge - Uzun Kullanım Yorumları

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
Note 3 lü cihaz ön bellekteki rame baksa zaten doğrusu bu onunda 500 mb civarı boş ram vardır tahminimce ama lg g2 de hiç lolipop ta inceleyemedim bişey diyemicem. Yazılımı 5.1 güncelleme ile duzeltecekler ama nexus hariç zaten hiçbir cihaza gelmedi. Samsungda bu kadar hızlı beklemeyin temmuzda gelecekti sanırım.
5.1 e gerek yok diyorum işte. Ben g2 yi lolipopa güncelledim ram sorunu yok aynı şekilde g3 ve one m7 de de sorun yok. Ram yeme sorunu Nexus 'ta 5.0.2 ile ortaya çıktı ve şuan sadece samsung ile dile getiriliyor. Yani diğer cihazlarda da zaten 5.1 yok 5.0.2 de çalışıyor çoğu.

byAndroid

byAndroid

Üye
Bende diyorum ki boşa vakit kaybetmeden sorunlu sürümü geçip direk 5.1 e atlasın. Doğrusu da bu. Sony bile m2 ye falan direk 5.0 i geçerek direk 5.1 verecek. Sıkıntılı sürüm 5

Luck Star

Luck Star

Üye
Bende diyorum ki boşa vakit kaybetmeden sorunlu sürümü geçip direk 5.1 e atlasın. Doğrusu da bu. Sony bile m2 ye falan direk 5.0 i geçerek direk 5.1 verecek. Sıkıntılı sürüm 5
Vermesin diyen yok istediğini verebilirdi şimdiye kadar. Diğer firmalar bu tür sorunlarda çok hızlı davranıyor mesela htc nin yazılımsal sorunlara anında çözüm bulmasına hayranım. Yine Apple da yazılımsal olarak çok hızlı. Lg ise gözlemlediğim kadarıyla yazılım çıkarmadan önce tüm sorunları hallediyor ve bu yüzden en geç güncelleme alan cihaz lg oluyor ancak bu kimine göre iyi kimine göre kötü. Sony de ise kasıyor ediyor diyen göremedim zaten arayüzü cm serisinden farkı yok bildirim paneli ayarlar vesaire birebir aynı. Tek şikayetleri şarjmis zaten şarj sorunu lollipopu güncelleme ile alan her cihazda var.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Benim yorumlarım okunmadan nasıl hüküm verebiliyorsun ?

Ben zaten Samsung'un stock ROMda kalmadığını ve zamanla (kullanım süresi değil açık kalma süresi) RAM şişmesi yapar. Bu yüzden ÇOĞU touchwiz kullanan cihazlar ne kadar güçlü işlemciler bulunursa bulunsun kasma takılma yapabilir.

M9'a gelirsek uzun süreli kullanımda aşırı ısınmadan "trotle" yapan bir telefon. Örneğin 2.7ghzde ısınmadan dolayı 1.2 ghz falan düşüyor
Ve bu Samsung'unki gibi yazılımsal da değil

Samsung'un touchwiz ini kullanılmıyorsan bir ton custom ROM var. İstersen ve yeteneğin varsa kendin tasarla.

Öncesinde de olunmayan veya önemsenmeyen bi yorumumda da "T-mobile adlı operatörün s6 edge veriyonuna 5.1.1 sürümü geldi yazmıştım.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Luck Star

Luck Star

Üye
Benim yorumlarım okunmadan nasıl hüküm verebiliyorsun

Ben zaten Samsung un stock ROM da kalmadığını ve zamanla (kullanım süresi değil açık kalma süresi) RAM şişmesi nedeni ile ÇOĞU touchwiz kullanan cihazlar kasma takılma yapar ne kadar güçlü işlemci bulunursa bulunsun bunun sebebi RAM

M9 a gelirsek uzun süreli kullanımda aşırı ısınmadan trotle yapan bir telefon yani 2.7 örn ısınmadan dolayı 1.2 falan düşüyor
Ve bu Samsung ünlü gibi yazılımsal da değil

Samsung un touchwiz ini kullanılmıyorsan bi ton custom ROM var istersen ve yeteneğin var kendin tasarla ozaman sıkıntı çıkmaz

Öncesinde de olunmayan veya önemsenmeyen bi yorumunda T-mobile adlı operatörün s6 edge'e 5.1.1 sürümü çıktı
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yazdığın mesajı translate mi yaptın? Çoğu kısımda kelimeler eksik hiçbir şey anlamadım. Düzeltirsen okuyabiliriz inşallah.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Yazdığın mesajı translate mi yaptın? Çoğu kısımda kelimeler eksik hiçbir şey anlamadım. Düzeltirsen okuyabiliriz inşallah.
Hayır birebir kendim yazdım sanırım telefonun klavyesi otomatik düzeltince abuk sabuk kelimeler ve kelime ile ek arasında boşluk oluşuyor düzeltiyorum

Luck Star

Luck Star

Üye
SwiftKey e benziyor :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
AKA Klavye favorimdir ama CM12 de :D

• Beğen
Tepkiler: Jelly Beanci
byAndroid

byAndroid

Üye
SwiftKey in ayarı var. Boşluk tuşunu ayarladigin zaman kendisi duzeltmiyor

Luck Star

Luck Star

Üye
SwiftKey de zaten yanlış düzelttigi zaman 1 kereliğine doğrusunu üstteki seçeneklerden seçince senin yazını anlamış oluyor. Sadece böyle 1 hafta kullandıktan sonra hatasız yazılar yazabilirsiniz. Ben hiç düzeltme yapmadan yazıyorum mesajlarımı.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Şu anda test ettim cihazda ram %88 üzerini görmüyor çünkü başka bir uygulamayı açtığımda cihaz otomatik diğer uygulamayı sonlandırıyor.
Eğer arka planda açık tutmak istediğiniz uygulamalar sizin için önemliyse cihazı tercih etmeyebilirsiniz ama saçma sapan cihaz kasılıyor yorumlarına aldırış etmesin kimse çünkü böyle birşey yok.

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 3 lü cihaz ön bellekteki rame baksa zaten doğrusu bu onunda 500 mb civarı boş ram vardır tahminimce ama lg g2 de hiç lolipop ta inceleyemedim bişey diyemicem. Yazılımı 5.1 güncelleme ile duzeltecekler ama nexus hariç zaten hiçbir cihaza gelmedi. Samsungda bu kadar hızlı beklemeyin temmuzda gelecekti sanırım.
Tam olarak neyden bahsettiğini bilmiyorum, ram düşürmesinide beceremem yalnız durum bu

byAndroid

byAndroid

Üye
Son düzenleme:
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
SwiftKey de zaten yanlış düzelttigi zaman 1 kereliğine doğrusunu üstteki seçeneklerden seçince senin yazını anlamış oluyor. Sadece böyle 1 hafta kullandıktan sonra hatasız yazılar yazabilirsiniz. Ben hiç düzeltme yapmadan yazıyorum mesajlarımı.
ben ekleri özel isimlerden ayırıyorum
mesela appledan yerine apple dan yazıyorum "dan"ı örn dana yapıveriyor düzeltmeden sorun yok ben alışamadım her zaman çeviriyor

byAndroid

byAndroid

Üye

Böyle ayar yaparsan hiç bir sıkıntı yok. Ben hep bu klavye yi kullanırım. Ama son güncelleme ile batırdılar. Hızıma yetişemiyor kasıyor klavye

Luck Star

Luck Star

Üye
"Az bilgisi olup çok konuşan, parası olmayıp çok harcayana benzer."

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
boran9999

boran9999

Üye
Konuyu okudum belki yardımcı olabilir lg g4

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Benim paylaştığım ekran görüntüsü GALAXY NOTE 3 Android 5.0 sürümüne aittir yanlış anlaşılma olmasın.

Üst Alt