S8 i bekliyorum10 Dakikalık Şarzda 4 Saat Kullanım İyi Güzel Ama Tek Bunun Için Para Vermeye Değmez Paramı Çöpe Atmakla Aynı Mantığa Gelir S7 Nasıl Olucak Acaba Düzelticekmi Samsung Kendini![]()

Bende S9 u Bekliyorum Sanırım Telde Uçma Özelligi Olucakmış [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]S8 i bekliyorum [emoji14]
Karanlikta daha iyi fotoğraf cekebilme daha hızlı şarj daha fazla batarya ömrü daha kaliteli kasa kaliteli ekran (s4 un ekranida iyidir) Gorilla glass 4 Parmak izi okuyucu nabız ölçer v.s .vsBana S4'den S6'ya geçmem için bir sebep söyleyin. Bunda yapamayıp onda yapacağım ne var? Belki S6 Edge'nin kenarlarını kaydırak olarak kullanıp kayarım, başka sebep?
Nabız ölçer önemli değil benim için, gece fotoğrafları için Dslr makinem var. S4 ün şarj doldurma süreside fena değil, kaldı ki sürekli ofisteyim 10 dakika şarj edeyim 4 saat idare etsin gibi bir durumum yok. Benim yok tabiki kendi adıma konuşuyorum illaki bu özellikleri kullanan ve tercih sebebi yapacak olan arkadaşlar vardır onlara da saygı duyarım.Karanlikta daha iyi fotoğraf cekebilme daha hızlı şarj daha fazla batarya ömrü daha kaliteli kasa kaliteli ekran (s4 un ekranida iyidir) Gorilla glass 4 Parmak izi okuyucu nabız ölçer v.s .vs