Öneri galaxy s5 4.4.2 ye almak

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s5 4.4.2 ye almak
arkadaşlar s5 telefonuma andorid lolipop yükledim telefon donuyor kasıyor takılıyor bende 4.4.2 ye almaya karar verdim odin ile oluyomuş sanırım youtube de video izledim odin indirdim türkiye güncellemesini de indirdim fakat güncellemeyi geri yapamadım video daki gibi güncellemeyi odin klasörünün içine attım fakat orda söylediği pda çıkmıyor odinde pda diye bi seçenek yok bana yardım edin arkadaşlar bilen anlayan arkadaşlardan acil yardım bekliyorum video da bu
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bülent872

Bülent872

Üye
Güncellemeyi odin klösürünün içine atmana gerek yok masaüstünde dursun olur odini rardan veya zipten çıkarmadan aç .

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
onları da denedim fakat pda diye bi seçenek çıkmıyor

Bülent872

Bülent872

Üye
Sol üstteki renk mavi oluyor mu ? Eğer olmuyorsa SamMobile'den S5 driverlerini yüklemen lazım.

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Ap ye tıklayıp romu seç sonra starta bas kolay gelsin.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
djdeycan

djdeycan

Üye
Hocam lollipop sürümünde kasmasının sebebi yükleme işlemincen sonra wipe yapmamanız şidmi kit kat sürümüne dönerseniz 3 kez firmware yüklemiş olcaksınız wipe yapmadan ve telefonda bi çok sorun oluşturcak wipe işlemini araştırıp wipe yapmanız gerekiyor tüm herşey silinir cihazda haberiniz olsun

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
samsung kies ile tüm dosyaları uygulamaları yedekledim ama yinede silinir mi ki :hmmm
wipeyi nasıl yapıcaz arkadaşlar bi yardım edin ya samsung kies ile yedekledim hepsini ama sıkıntı olurmu :hmmm

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
samsung kies ile tüm dosyaları uygulamaları yedekledim ama yinede silinir mi ki :hmmm
wipeyi nasıl yapıcaz arkadaşlar bi yardım edin ya samsung kies ile yedekledim hepsini ama sıkıntı olurmu :hmmm
Temiz kurulum yapmanız performans açısından daha iyi olacaktır :)
Ses açma/orta güç tuşuna basıp gelen menüde wipe data/factory ve wipe cache yaptığınzda wipe yapmış olursunuz fakat cihaz tamamen sıfırlanır.

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
numaralar videolar şarkılar falan silinirmi hepsi nasıl alıcaz geri ye ki zaten samsung kies ile yedekledim hepsini sıkıntı olurmu :hmmm

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
numaralar videolar şarkılar falan silinirmi hepsi nasıl alıcaz geri ye ki zaten samsung kies ile yedekledim hepsini sıkıntı olurmu :hmmm
Kiesle yedeklediyseniz gitmesi ihtimalinde geri yükleme şansınız var,ama uygulamalar yedeklenmiyor diye biliyordum kiesle sadece numaralarınız mesajlarınız ve multimedya dosyalarınızı yedekleyebilirsiniz.

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
şarjı az şimdi taktım biraz dolsun deneyeceğim uygulama olarak bisey yok zaten
olmuyor usta yapamıyorum böyle hata veriyor yardım et bana

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1145465
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
şarjı az şimdi taktım biraz dolsun deneyeceğim uygulama olarak bisey yok zaten
olmuyor usta yapamıyorum böyle hata veriyor yardım et bana

Kitkatı kurmaya mı çalışıyorsunuz ?
Sanırım versiyon düşürmek için pit gerekiyordu emin değilim bu konuda wipe yapıp lollipop kullanıcaksanız yardımcı olabilirim.

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
wipe yaptım telefon sıfırlandı lollipop 5.0 sürümünde kasıyor donuyor takılıyor hiç memnun değilim kitleniyor aniden kendi kendine 4.4.2 kitkat atıcam bu yüzden bu arada pit nedir :hmmm

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
wipe yaptım telefon sıfırlandı lollipop 5.0 sürümünde kasıyor donuyor takılıyor hiç memnun değilim kitleniyor aniden kendi kendine 4.4.2 kitkat atıcam bu yüzden bu arada pit nedir :hmmm
Anladığım kadarıyla telefonu görmemiş odin sorunun pitle alakası yok zaten hocam download moduna aldığınızdan eminmisiniz telefonu ?

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
ses kısma tuşu menü ve açma kapama tuşlarına bastım downloading diye bi yazı çıktı alttada do not trun off target yazıyor

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
ses kısma tuşu menü ve açma kapama tuşlarına bastım downloading diye bi yazı çıktı alttada do not trun off target yazıyor

İlk başta şu şekil bi ekran gelicek sonra ses açma tuşuna basın arkaplanda kiesin çalışmadığından emin olun

Burda ID:COM kısmınına bişeyin gelmesi gerekiyor ondan sonra starta basın :)

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
o menü geldi fakat ben tekrar bastım sonra downloading ve do not trun off target yazıyor şimdi gördü odin bi hareketlilik oldu bakalım ne olacak

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1145465
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
  • Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi

böyle bişey oldu ve telefon da samsung yazısında kaldı açılmaya çalışıyor