galaxy s4 (şu an indirilemiyor lütfen sonra deneyin sorunu)

Sponsorlu Bağlantılar

thedevils4

thedevils4

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s4 (şu an indirilemiyor lütfen sonra deneyin sorunu)
telefon başlıktaki gibi s4 ve şu son güncelleme 4.4.2 tabi bu bayağı oldu çıkalıda artık rahatsız etmeye başladı beni ara ara ve telefon yeniden başlatılınca veya kapatıp açınca bu yazı beliriyor ekranın alt tarafında sorun ne neyi indiremiyo wifi var sınırsız indirmiyo cep paketim var indirmiyo nedir bu lanet olası sorun delirticek artık beni başta çok sık çıkmıyodu ama şu aralar çok sık çıkmaya başladı bu güncellemeyi yüklerken geceden yükle deyip sabah bakmıştım ve elektrikler kesikti sabah kurulumu elektrikler gelince yapmıştı telefon. acaba diyom elektirkler kesildi diyemi yükleyemedi (elektriğin kesilince modemim-wifi kapanıyo ne alaka demeyin) ama sonra düşünüyom elektrikler gelince niye yüklemedi madem ve halende yüklemiyor. lütfen şu sorunu bilen varsa çözümünü anlatsın bana

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
telefona hard format at

thedevils4

thedevils4

Üye
    Konu Sahibi
telefona hard format at
Nasi yani hard format derken

Ayrica bugun uyandim ve telefonu gorunce kafamdan asagi kaynar sular bosaldi dun grce saat 12de şarji fulleyip yattim sabah 6da uyandim ve telefonum kalan sarji yüzde 9 idi gecen gecede yuzde 56 sarj varken sabah telefon kapali buldum ne oluyo bu telefona

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
dediğim gibi hard format atarsan sorun çözülebilir bu ara hard formatı atmak için telefonunu kapat ses açma ev tuşu ve güç tuşuna basılı tutarak recovery mod'a gir wipe data/factory'e tıkla yes de sonra wipe cache'ye tıkla yes de telefonu en üstteki reboot system now'den yeniden başlat tüm sistem sıfırlanıcak tüm uygulamaların gidicek

thedevils4

thedevils4

Üye
    Konu Sahibi
Peki bu garantiyi etkilermi

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Kardeş Benim Başımada Geldi Trip Advisor'ün Widget'ından Kaynaklanıyor Ben Uygulama Yöneticisinden Güncellemeleri Kaldırdım Telefonu Yeniden Başlattım Ve Yeniden Trip Advisor'ü Google Play'de Güncelledim Oldu Bitti Gitti

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Hayır

S4 kullanan arkadaşlarımda da saçma sapan hatalar çıkıyordu hard formattan sonra düzelmişti

Aynen Kulaklık Takıldı,# Cevapsız Arama Gibisinden Uyarılarda Almadım Değil Zamanında Dediğin Gibi Formatla Olanlarda Var Formata Bulaşmadan Olanlarıda Var Çok Değişik Bir Durum

thedevils4

thedevils4

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş Benim Başımada Geldi Trip Advisor'ün Widget'ından Kaynaklanıyor Ben Uygulama Yöneticisinden Güncellemeleri Kaldırdım Telefonu Yeniden Başlattım Ve Yeniden Trip Advisor'ü Google Play'de Güncelledim Oldu Bitti Gitti

Kardes dedin gibi yapiyorum simdi ancak batarya sorunumda var yazdigim gibi dun gece 100de100 olan bataryam sabahleyin yuzde9 olarak buldum bu grce yuzde54de bitaktim yuzde 45se buldum bu sorun neyden kaynaklaniyro bide bunun cozumunu söyleyebilirmisinizIse yaramadi format ozaman tek çözüm

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Kardes dedin gibi yapiyorum simdi ancak batarya sorunumda var yazdigim gibi dun gece 100de100 olan bataryam sabahleyin yuzde9 olarak buldum bu grce yuzde54de bitaktim yuzde 45se buldum bu sorun neyden kaynaklaniyro bide bunun cozumunu söyleyebilirmisinizIse yaramadi format ozaman tek çözüm

Kardeş Bataryası Şişmiş Olabilir Dikkat Et Ve Hemen Bataryayı %100 Orjinali İle Samsung Servisinden Yenisini Al Öyle Kullanma Hatta Gitmişken Telefonu Servise Ver Orjinal Yazılımı Tekrar Yüklettiricem De Onlar Sana Yardımcı Olur Batarya Nerden Baksan En Aşağı 50:tl:

thedevils4

thedevils4

Üye
    Konu Sahibi
Bu şişme neyden kaynaklı ki telefonu alalı 3 ay filan oldu gözüm gibi bakıyom ( formatı attım düzeldi Bur arada )