@muratvemine hocam MK9 romuna geçtim MK8 ile arasında pek fark yok gibi siz türkiye sürümde misiniz ve kaç tane uygulamayı devre dışı bıraktınız zahmet olmazsa sayısnı söyleyebilir misiniz ?
hocam ss attimya konuya onlarida ekle konuna millet resimde görsünHafiz benim actigim konuya bak
Sanirim 65 uyglma devredisiydi
Ben 16 saat gördum kullanarak12 saat oldu daha % 52 sarj var birde clahs of clans oynuyorum 1 saaten fazla
Abi kücük oyun degilmi oya bende oynadim ama çok sarj yemedi bende bir zamandan sonra sıktı sildim bende bende online ve gameloft büyük oyunlari daha çok sarj yiyorNormal kullanım yapsam 24 saat garanti gider ama bu oyun çok şarj harcıyor oyunu açmadan önce % 82 di şimdi % 52
Eee orası KayseriKonu disi ama Türk milleti kilifi 30 40 Tl lik kilifi 1 lira 2bin liraya satiyor yani taksite bölmüş Kayseride![]()

Adamlar kilifi alana telefon bedava diyor çakallikta bu kadar bence simdi operatorler parayi kiracakEee orası Kayseri![]()
mb değilmi o ya oyundan vazgececen yada katlanacan abiNe küçüğü hemde online oyun sömürü resmen şarjı
Oyundan vazgecmem çok zevkli savasiyorsun falanmb değilmi o ya oyundan vazgececen yada katlanacan abi
oyunu biliyorumda ezik olunca saldiriyolarOyundan vazgecmem çok zevkli savasiyorsun falan