------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gmail ile giriş yaptıktan sonra bütün hesapları senkronize ettim. Sonra çıkış yapıp hotmaile girdim yine pasif...
Enteresan :hmmm peki marketten mail uygulası indirip denermisin bakalım Email.apk sorunlumu değilmi yada sistemde yazılımsal sorun varmı yokmu anlaşılır.

KD1907

KD1907

Üye
Enteresan :hmmm peki marketten mail uygulası indirip denermisin bakalım Email.apk sorunlumu değilmi yada sistemde yazılımsal sorun varmı yokmu anlaşılır.
Tamam abi deniyorumAbi hangi mail uygulamasını indiricem? Mail diye arattım ama saçma saçma uygulamalar çıktı?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: KD1907
KD1907

KD1907

Üye
Abi yalnız benim sorunum e mail uygulamasının çalışıp çalışmaması değilki. E mail uygulamasına girip hotmail olarak giriş yaparsam çalışıyor zaten. Benim sorunum ayarlar hesaplar da giriş yaptığım halde pasif olarak gözükmesi. Bunu nasıl düzeltebilirim diyorum ben.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
senin sorunun senkronizasyon sorunu değilmi ? hesaplarda senkronize işareti gri ise zaten çalışmıyor demektir.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Senkronize edersem düzelir mi diyosun?
Hayır :ah sen hesaplar bölümündeki ekran resmini eklermisin hotmail kısmını ? mail adresini istersen silersin soldaki senkronize dönüşüm işareti ne durumda bakalım

KD1907

KD1907

Üye
Benim sorunum bu abi. Giriş yaptığım halde pasif gözüküyor. Napıcam ben

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sistem sürüm nedir 4.2 mi ? microsoft exchange aktif zaten :hmmm email çalışıyor mail alıp göndermede sorun yoksa resimdede görüldüğü gibi zaten.Yani sen yanlış görmüyorsam bir sunucu üzerindende kurulum yapmışsınki LDAP directory'de devrede

KD1907

KD1907

Üye
E-posta ve exchange hizmetinin verilerini silmeyi denedin mi ?
Hayır ama dur deniyim.
sistem sürüm nedir 4.2 mi ? microsoft exchange aktif zaten :hmmm email çalışıyor mail alıp göndermede sorun yoksa resimdede görüldüğü gibi zaten.Yani sen yanlış görmüyorsam bir sunucu üzerindende kurulum yapmışsınki LDAP directory'de devrede
Sistem sürümüm 4.3 Ayrıca mail alıp göndermede bi sorun yok. Yalnız bişi dicem exchange aktif ama senkronizasyonda görevler aktif değil o yüzden olabilir mi acaba?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Deneyebilirsin ancak kafama takılan sağdaki onay noktaları bende neden yok :hmmm

KD1907

KD1907

Üye
Yok ya neyi denediysem olmadı Allahın belası e mail. Napıcam biri yardım etsin lütfen

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sorun benim takıntılı olmam. Ordaki gri yeşil olmadığı sürece ben rahat rahat telefonu kullanamayacağım.
Arkadaşım ozaman içinden takıntıya devam et ama bence yanlış. sana az öncede söyledim microsfot hesabın aktif yani hotmail o nedenle pasif normal diyorum.

KD1907

KD1907

Üye
Arkadaşım ozaman içinden takıntıya devam et ama bence yanlış. sana az öncede söyledim microsfot hesabın aktif yani hotmail o nedenle pasif normal diyorum.
Normal mi? Sende hotmail yeşil mi peki? Ve microsoft exchange yeşil mi?

.caner.

.caner.

Üye
Az önce cihazı elime aldım cihaz modifiye edilmiş dedi? Neden acaba? Ben açmadım :hmmm

Üst Alt