------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
formatmi aticaksin böylemi kullanacaksiniz

cardanadam

cardanadam

Üye
Kullanırım böyle şarj iyi gitsinde gerisi önemli değil

Anil-D

Anil-D

Üye
aynen abi ben yan eki yapar diye wipe data factory reset attim

muratvemine

muratvemine

Üye
@muratvemine hocam MK9 romuna geçtim MK8 ile arasında pek fark yok gibi siz türkiye sürümde misiniz ve kaç tane uygulamayı devre dışı bıraktınız zahmet olmazsa sayısnı söyleyebilir misiniz ?

Hafiz benim actigim konuya bak ;)
Sanirim 65 uyglma devredisiydi

Anil-D

Anil-D

Üye
seref abi keske bidaha olsa bana normal bataryadanda iyi oluyorya süper

cardanadam

cardanadam

Üye
12 saat oldu daha % 52 sarj var birde clahs of clans oynuyorum 1 saaten fazla

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
cardanadam

cardanadam

Üye
Normal kullanım yapsam 24 saat garanti gider ama bu oyun çok şarj harcıyor oyunu açmadan önce % 82 di şimdi % 52

Anil-D

Anil-D

Üye
Konu disi ama Türk milleti kilifi 30 40 Tl lik kilifi 1 lira 2bin liraya satiyor yani taksite bölmüş Kayseride :ehe
Normal kullanım yapsam 24 saat garanti gider ama bu oyun çok şarj harcıyor oyunu açmadan önce % 82 di şimdi % 52
Abi kücük oyun degilmi oya bende oynadim ama çok sarj yemedi bende bir zamandan sonra sıktı sildim bende bende online ve gameloft büyük oyunlari daha çok sarj yiyor

cardanadam

cardanadam

Üye
Ne küçüğü hemde online oyun sömürü resmen şarjı

• Beğen
BornToKill

BornToKill

Üye
Güncellemeleri nereden kapatırız uygulama olsun telefon android sürümü olsun ? Wifi olunca ben elle güncellemek istiyorum net paketininden yemesin

Anil-D

Anil-D

Üye
uygulama google playe gir ordan uygulamalri güncellleme otomayik sec telefon icinde cihaz hakkinda gir yazilim güncellesttirmeye gir ordaki tikleri kaldir

• Beğen
Tepkiler: BornToKill
Anil-D

Anil-D

Üye

böyle olsun kardesim bi sorunun olursa bana gelebilirsin sen daha yenisin galiba ?

• Beğen
Tepkiler: BornToKill
BornToKill

BornToKill

Üye
aynen yeni aldım telefonu birde ben geri kaldım nokiadan symbiandan geçtim :D android farklı geldi :D

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
aynen bende symbiandan geldim

Üst Alt