aresbilir
Üye
i9500 için mi hangi ülkenin?kitkat kurdum tavsiye ederim
i9500 için mi hangi ülkenin?kitkat kurdum tavsiye ederim
custom romi9500 için mi hangi ülkenin?
S4 e Cm yok resmi olarakbirsey sorucam arkadaslar bu cyanogenmod romlarda telefinun sarji bitince telefon kapali sarja takdigimda sarj simgesi gelmiyor neden?
S4 e Cm yok resmi olarak
Samsung S4 için 4.4.2 güncellemesi bugün güney korede başlamış. Bu ay sonuna kadar heryerde yayınlanacakmış

Samsung S4 için 4.4.2 güncellemesi bugün güney korede başlamış. Bu ay sonuna kadar heryerde yayınlanacakmış
Bize kim bilir ne zaman gelicek..
Birincisi 9500 e hemen başlamaz yani biraz daha zamanı var. Çünkü 9500 için test süreci başlatıldığı zaman 9505 güncellemeyi neredeyse tamamlamıştı. İkincisi hemen başlasa bile türkiye güncellemeyi en son alacak ülkelerden. Bu yüzden diyorum daha çok var diye..9500 için başladığı zaman eşzamanlı gelir. Galaxy Tab Pro (SM-T520) için 4.4.2 yüklenmiş mesela.
Beyler bişi sorcam ama büyük ihtimalle kimse cevabını veremeyecek. Neyse soruyorum, şimdi ayarlar hesaplarda aktif olan hesapkar yeşil, pasif olan hesaplar gri olarak gözüküyo dimi. Ben o pasif olam hesaplardan birine, yani e postaya tıklıyorum, hotmail olarak giriş yapıyorum, sonra başarıyla giriş yapıldı diyor, ama tekrar ayarlar hesaplara gelince pasif, yani gri gözüküyor. Ancak e postaya hotmail olarak değil de gmail olarak giriş yapınca aktif, yani yeşil olarak gözüküyor. Bunun nedeni ne olabilir? Yani hem hotmail olarak giriş yapıcam hemde aktif, yani yeşil gözükecek. Nası olucak bu bilen var mı?Yardım ya lütfen