ilk gelen ulkeninkini kurun sizde
4.4.2 dagitima baslamismi?elimde servis yazılımı var istiyen varmı ? rusya için ama XXUEMK8
İ9500e gelen son 4.3 guatemela ülkesine ait yüklesemmi acaba ?
4.4.2 dagitima baslamismi?
o bende heveslendim gelmez o ya
Bende yüklerim garanti gitmiyor sonucta orjinal stock sonucta
tamam sıkıntı yok ozmnSuan rootlu değilki
Ya ben takıntılıyım o yüzden. Nası çözebilirim bi yardım edinsen takılma ona. çalışıyorsa sıkıntı yok
Arkadaşlar bu neden kaynaklanıyor olabilir bı bilgisi olan varmıBu işte bir gariplik var sabah 7:30 da şarj dan çıkarttım bu saatte ne yazıyor
@Nextman abi bari sen yardım et ya lütfenBeyler bişi sorcam ama büyük ihtimalle kimse cevabını veremeyecek. Neyse soruyorum, şimdi ayarlar hesaplarda aktif olan hesapkar yeşil, pasif olan hesaplar gri olarak gözüküyo dimi. Ben o pasif olam hesaplardan birine, yani e postaya tıklıyorum, hotmail olarak giriş yapıyorum, sonra başarıyla giriş yapıldı diyor, ama tekrar ayarlar hesaplara gelince pasif, yani gri gözüküyor. Ancak e postaya hotmail olarak değil de gmail olarak giriş yapınca aktif, yani yeşil olarak gözüküyor. Bunun nedeni ne olabilir? Yani hem hotmail olarak giriş yapıcam hemde aktif, yani yeşil gözükecek. Nası olucak bu bilen var mı?Yardım ya lütfen
abi sistemln akli karismis olabilirArkadaşlar bu neden kaynaklanıyor olabilir bı bilgisi olan varmı
Dün oldu birde bu gün yaptı
bende böyle orasi normal sende yanilma var format atarsan düzelir yada hep oluyormu
banada olmustu ama sarj iyi gidiyor degilmiDün oldu birde bu gün yaptı
Evet aynenbanada olmustu ama sarj iyi gidiyor degilmi