------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

mustafaytug

Üye
Wipe islemi yaptim 25 dakkada yuzde 15 sarj yedi lutfen yardiminiz lazim :(

• Beğen
Tepkiler: eskbxl
eskbxl

eskbxl

Üye
batarya kalibrasyonu yaptinizmi?

eroskop100

eroskop100

Üye
Root olmadan batarya kalibrasyonu yapma olasılığı var mı ?

• Beğen

MaxipmaN

Üye
merhaba arkadaşlar ben s4 düşünüyorum ama alttaki sorulara cevap bulmam gerek :)
ufak tefek kasmalar dışında genel performansta nasıl s4? oyunlarda falan asphalt8 mesela? ve uygulama hafızası kaç gb? oyun için böylr bir sınırlama var mı?Isınma sorunu fazla mı?

• Beğen
Tepkiler: .caner.
.caner.

.caner.

Üye
merhaba arkadaşlar ben s4 düşünüyorum ama alttaki sorulara cevap bulmam gerek :)
ufak tefek kasmalar dışında genel performansta nasıl s4? oyunlarda falan asphalt8 mesela? ve uygulama hafızası kaç gb? oyun için böylr bir sınırlama var mı?Isınma sorunu fazla mı?

Soru 1: Benim gibi bir kullanıcıya göre gayet iyi.
Soru 2: oyunlarda arada fps düşmesi oluyor
Soru 3: 16 gbda 8.70 gb bos alan var
Soru 4: Şarjda çok cpu kullanan oyun oynarsan ele alınmıyor.

MaxipmaN

Üye
Soru 1: Benim gibi bir kullanıcıya göre gayet iyi.
Soru 2: oyunlarda arada fps düşmesi oluyor
Soru 3: 16 gbda 8.70 gb bos alan var
Soru 4: Şarjda çok cpu kullanan oyun oynarsan ele alınmıyor.
iphone alıcam ben biliyorum mutlu olamıcam arkadaş bir sürü gereksiz özellik saydı tv kapatmasam da olur :)

• Beğen
.caner.

.caner.

Üye
iphone alıcam ben biliyorum mutlu olamıcam arkadaş bir sürü gereksiz özellik saydı tv kapatmasam da olur :)
Hangi telefonu istiyorsan, hoşuna gidiyorsa onu al. Sonra aklın onda kalmasın.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
eskbxl

eskbxl

Üye
Root olmadan batarya kalibrasyonu yapma olasılığı var mı ?
batarya kalibrasyonuna root gerekmiyorki.
telefonu acikken tam sarj et sonra kapatip tekrar tam sarj et ve bu islemi bir daha yap.
sonra normal kullanmaya basla bukadar batarya kalibrasyonu.

• Beğen
Tepkiler: eroskop100
eminde

eminde

Üye
Batarya kalibrasyonu da çözüm değil iki kez yaptım şarjdan sonra hiç kullanmadan bir de bakıyorumki 90 lar dayım , pil tüketimini artıran şey sizdede android OS beyfendileri ise maalesef 4.3 ün tamir edilmiş halini umutla beklemekten başka yol kalmıyor. Ha bu arada kullanmadığım 15 e yakın uygulamayı devre dışı bıraktığım halde s health, anı albümü, play müsic, chat on, dropboxx, flipboard, g mail, hangouts, trip advisor, s voice, Samsung apps, google+ .... Şarja çözüm olmadı ama menü hızı geçişler tavan yaptı

• Beğen

mustafaytug

Üye
  • Beğen
mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
Batarya kalibrasyonu da çözüm değil iki kez yaptım şarjdan sonra hiç kullanmadan bir de bakıyorumki 90 lar dayım , pil tüketimini artıran şey sizdede android OS beyfendileri ise maalesef 4.3 ün tamir edilmiş halini umutla beklemekten başka yol kalmıyor. Ha bu arada kullanmadığım 15 e yakın uygulamayı devre dışı bıraktığım halde s health, anı albümü, play müsic, chat on, dropboxx, flipboard, g mail, hangouts, trip advisor, s voice, Samsung apps, google+ .... Şarja çözüm olmadı ama menü hızı geçişler tavan yaptı
devre dışı bıraktım derken nasıl yaptığını da anlayabilir misin? bende bu uygulamalara sinir oluyorum. ..

cardanadam

cardanadam

Üye

cardanadam

cardanadam

Üye

• Beğen
Tepkiler: mhmtkrtp
cardanadam

cardanadam

Üye

eminde

eminde

Üye
Aynen cardanadam arkadaşımın dediği gibi geri getirmek için de uygulama tercihlerini sıfırladığında hepsi tekrar teşrif ediyor

• Beğen
Tepkiler: cardanadam
cardanadam

cardanadam

Üye
Aynen cardanadam arkadaşımın dediği gibi geri getirmek için de uygulama tercihlerini sıfırladığında hepsi tekrar teşrif ediyor
Aktif etmek içinse devre dışı bölümüne gelip uygulamaya tıklayınca devre dışı yazan yerde aktif yazar

pyrzby

pyrzby

Üye
" " Samsung galaxy s4 icin alüminyum gümüş batarya kapak satıyorum fiyat 40 TL.Türkiye de bulabilmeniz zor olan bir aksesuardır.cihaza cok saglam bir hava katıyor.

mustafaytug

Üye
Ya daha sarjdan alali 20 dk oldu yüzde 77 ye dustu bi cozumu yokmu bunu ya wipe felanda attim.

Üst Alt