imeil niniz duruyormu ondanda hata olabilir tekrar odinle cihaniza uygun romu flaslayin.Arkadaşlar ben güncelleme yaptım 4.3 1 hafta sonra telefon sim kartı görmez oldu servis yok yazıyor ama başka telefonlarda çalışıyor kart yeni yayınlanan 4.3 ü kurayım belki düzelir dedim kiese bağladım kieste hata verdi cihazınız kies aracılığıyla güncellemeyi desteklemiyor diye aynı arkadaşta olduğu gibi benimde TUR yazan yer xxx olmuş nasıl düzelticez factory wipe de işe yaramıyor
Şarj % 20 lerdeyken telefona baktığım sırada bir anda bitiyor, ne yapabilirim ?
Kardeşim teşekkür ederim imeime bakamıyorum sim kartı görmediği için gözükmüyor *#06# de null\null yazıyor ama mcks den imeimi sorguladımimeil niniz duruyormu ondanda hata olabilir tekrar odinle cihaniza uygun romu flaslayin.
sonra wipe data factory ve wipe parttion lari yapin tekrar deneyin.
| Kaynak : | İthalat yoluyla kaydedilen IMEI |
| Üretici : | Üretici: Samsung Korea Pazar Adı: Samsung Galaxy S4 GT-I9500 Model Bilgileri: Samsung Galaxy S4 GT-I9500 böle yazıyor root kullanmak istemiyorum sorunu çözemezsem garantiye vericem yardım edmeye öalıştığın için teşekkür ederim kardeşim. |
kardes senin imeilin ucmus benimde basima gelmisti. telefon numaralarini dahi goremiyordum.Kardeşim teşekkür ederim imeime bakamıyorum sim kartı görmediği için gözükmüyor *#06# de null\null yazıyor ama mcks den imeimi sorguladım
[TBODY] [/TBODY]
Kaynak : İthalat yoluyla kaydedilen IMEI Üretici : Üretici: Samsung Korea Pazar Adı: Samsung Galaxy S4 GT-I9500 Model Bilgileri: Samsung Galaxy S4 GT-I9500
böle yazıyor root kullanmak istemiyorum sorunu çözemezsem garantiye vericem yardım edmeye öalıştığın için teşekkür ederim kardeşim.
Önemli değil de oyunların nasıl gittiğini anlamadım oyunların onbellegini de mi sildin? İlginç olmuşSağol kardeş, önbelleği silince düzeldi.. Yalnız bazı oyunlarda sıfırlandı, sanırım dataları orada tutuyordu.
Önemli değil de oyunların nasıl gittiğini anlamadım oyunların onbellegini de mi sildin? İlginç olmuş
Arkadaşım guncellemeyi sanırım ota yolu ile yapmamış olmalısın.ime geri getirmek için sammobile de türkiye sürümü olan 4.3 yazılımıni odin den yüklersen sorunun duzelcegini düşünüyorumArkadaşlar ben güncelleme yaptım 4.3 1 hafta sonra telefon sim kartı görmez oldu servis yok yazıyor ama başka telefonlarda çalışıyor kart yeni yayınlanan 4.3 ü kurayım belki düzelir dedim kiese bağladım kieste hata verdi cihazınız kies aracılığıyla güncellemeyi desteklemiyor diye aynı arkadaşta olduğu gibi benimde TUR yazan yer xxx olmuş nasıl düzelticez factory wipe de işe yaramıyor
Telefon üzerinden güncelleme.ota ne bilmiyorum ama kies 3 ten koblo yoluyla yaptım bu arada ilgilendiğin için teşekkür ederim
Rica ederim kiesten yapmış olsan bile imei inin uçmamış olmamasi lazım.tabi eyer tekrardan 4.3 den 4.2 ye dönmeye çalışmadıysan.bilindiği gibi 4.3 den 4.2 ye dönüşte imei ucmasi kacinilmaz oluyor.odinden güncel olan türkiye romunu yeniden flash lamayi denedin mı?ota ne bilmiyorum ama kies 3 ten koblo yoluyla yaptım bu arada ilgilendiğin için teşekkür ederim