------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
Arkadaşlar ben bi yerden gelen aramalari bi şekilde sadece dokunarak cvplama şekline aldim ama begenmedim tekrar eski sürükleyerek cvplamak istiyorum bulamadım bu ayarı nerden düzeltebilirim bilen varsa... :)

cardanadam

cardanadam

Üye
Ayarlar > cihazim> erisebilirlik>kolay dokunma modu

• Beğen
Tepkiler: mhmtkrtp
cardanadam

cardanadam

Üye
Rica ederim

aresbilir

aresbilir

Üye
" " Samsung galaxy s4 icin alüminyum gümüş batarya kapak satıyorum fiyat 40 TL.Türkiye de bulabilmeniz zor olan bir aksesuardır.cihaza cok saglam bir hava katıyor.
Üstad satış devam mı nerde satış yayını almak istesek

cardanadam

cardanadam

Üye
*#0228# yaptım % 42 den % 16 ya düştü Bu ne demek oluyor şimdi üstadım?
2-3 kere daha yap düşüş ve çıkışlar olacak yakın olunca tekrar şarja bağla dolunca tekrar yap aynı işlemi sonra tekrar şarja bağla dolunca normal kullanıma devam et

• Beğen
Tepkiler: aresbilir
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
batarya kalibrasyonu işe yaramıyor

eroskop100

eroskop100

Üye
Bir daha güncelleme isteyen ne olsun :D şu düzeltme güncellemesini versinler sonra bana uğramasın :D

• Beğen
Tepkiler: cardanadam
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Samsung eline yüzüne bulaştırdı gıdım karizmasi vardı oda 4.3 ile gitti ama benim hala şarjım onca işleme rağmen çok hızlı bitiyor haftaya servise postalicam

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
güzel bi custom rom ne önerirsiniz?

tomy1925

tomy1925

Üye
Arkadaşlar şu kit-kat gelseydi de cihazdaki perfomansı bi görseydik.umarım gelecek olan kit-kat yazılımı ile bütün sıKıntıları aşarız.yoksa coustum romlara talip oluruz

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
yaw arkadaşlar bana söyle görüntü olarak hoş bug filan olmuyan tüm akıllı özelliklerin çalıştığı şarjın 1gunu çıkardığı stabil bi custom rom lazım bi yardım etseniz de şu root ve cwm filan nasıl yüklenir bi el atsaniz çok seviniril

tomy1925

tomy1925

Üye
yaw arkadaşlar bana söyle görüntü olarak hoş bug filan olmuyan tüm akıllı özelliklerin çalıştığı şarjın 1gunu çıkardığı stabil bi custom rom lazım bi yardım etseniz de şu root ve cwm filan nasıl yüklenir bi el atsaniz çok seviniril
Şuan için coustom rom yada root atmani tavsiye etmem.4.3 ile bootloader sürümü değişti anliycaginiz sayaç işi çıktı ve knox denilen güvenlik sayacı da var ve bu sayaçlar artmakta bu yüzden cihazınız garanti dışı kalır.Şuan için geri dönüşü olmayan bir yol olarak biliyorum. Genede takdir sizin:)

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Şuan için coustom rom yada root atmani tavsiye etmem.4.3 ile bootloader sürümü değişti anliycaginiz sayaç işi çıktı ve knox denilen güvenlik sayacı da var ve bu sayaçlar artmakta bu yüzden cihazınız garanti dışı kalır.Şuan için geri dönüşü olmayan bir yol olarak biliyorum. Genede takdir sizin:)

benim sayaç artmış vaziyette zaten şuan

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Garanti dışıyık yeah

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
bu arada ben şimdi telefonu servise yollasam servis garanti dışı der mi ? sayaç 1 çünkü

• Beğen
Tepkiler: eskbxl

Üst Alt