Evet bir çok kullanıcı bundan şikayetçi beklemek istemeyip sonuçta cihazı brick etmekte var.ya acayip şarj sömürüyo telefon russia ya düzeltme güncellemesi gelmiş onun için yükliyim dedim de sayaç artıyormuş bize gelene kadar gıcık eder telefon böyle
Nerden almış üstadım belli mi bizimkide öyle olmasın dikkat etmek lazımEvet bir çok kullanıcı bundan şikayetçi beklemek istemeyip sonuçta cihazı brick etmekte var.
Cihazı Türkiyede ilk alan kişilerden biri olarak bazı arkadaşların yaşadığı sıkıntıları hiç yaşamadım.Çünkü yapılması gerekenleri yaptığımı düşünüyorum.Günceleme sonrası wipe işlemleri yapıyorum.Cihazı yoracak uygulama yada launcher kurmuyorum bazı kritik noktalara dikkat edersek sorun olmadığını göreceğimiz kanısındayım.Tabi piyasada birçok cihaz var buda bir etken.Geçenlerde üye arkadaşlarımızdan birine yardım ederken farkına vardım birebir benzer replika bir cihaz almış malesef
Bazi kapaklarda karşılaşılan bir sorun.
.
merhaba pawer tusu normal bendede 9505 var 4s kadar tutuyorum.Merhaba suan elimde i9505 modeli mevcut. Note 2 nin power tusuna 2 saniye basili tutunca aciliyordu s4 de ise 6 7 yada yaklaşık sure basılı tutunca aciliyor. Garibime geldi normal mi sizce ?
9505 oldugu icin sanirim cihazda wofafone apk leri yüklü cogunu kaldirdim ama kaldiramadigim 2 adet yazilimla gelen program kaldi. Wodafone ile isim yok nasil kaldirabilirim.
merhaba pawer tusu normal bendede 9505 var 4s kadar tutuyorum.
yuklu apk lari kaldirmak kolay yanliz sayac aktif hale gelir buda garanti disi olmasi demek
birinci yontem root yaparsin sonra kaldirirsin yada official stok room yuklersin.
eger sorun olmuyorsa kurcalamadan birakin uygulama yoneticisinden durdurunEvet iste 4 5 snye kadar. Ama note 2 de basinca aciliyordu. O garibime gitti. Biliyorum root olayiyla olacagini artik bakalim cokta sikinti değil. Bazıları normal apk bazilari sistemde olanlar
bu kaynak kodlari daha oncede verilmisti. sayac sifirlama isinide gelistiricileri bekliyoruz.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaslar sammobilede kaynak kodların yayınlandıgı söyleniyor. bu durumda sayac sıfırlama yakında gelebilir mi ?
Bendede 1 ay falan önce böyle bir sorun olmuştu . Çözüm olarak da sd yi bicimlendirdim ve sorun çözüldü ama uygulama yönetici sinden önbellegi silip deneArkadaşlar bir problem oluştu telefonda.. Galeri'den hafıza kartında ki resimler gözükmüyor. Ama Dosyalarım içinde gözüküyor ve girebiliyorum. Hafıza kartında bir sorun yok çünkü müzikleri çalıyor sorunsuz. Denediklerim;
Başka bir hafıza kartı ile denedim yine aynı.
Kendi hafıza kartımı başka bir telefona taktım onda da sorun yok.
Telefona wipe yapmadan yine aynı yazılımı yükledim düzelmedi.
Nasıl düzeltebilirim yardım eder misiniz?
Rusya 4.3 kullanıyorum. Cihaz şimdilik ROOT'suz..
Bendede 1 ay falan önce böyle bir sorun olmuştu . Çözüm olarak da sd yi bicimlendirdim ve sorun çözüldü ama uygulama yönetici sinden önbellegi silip dene