------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

24asmlceza24

Üye
ya acayip şarj sömürüyo telefon russia ya düzeltme güncellemesi gelmiş onun için yükliyim dedim de sayaç artıyormuş bize gelene kadar gıcık eder telefon böyle

• Beğen
Tepkiler: aresbilir

cardanadam

cardanadam

Üye
Takma kafana boş ver bizde gelecek elbet tahminim ya yılbaşı öncesi yada sonrası

• Beğen
Tepkiler: Nextman

24asmlceza24

Üye
:) tabi gelecek elbette keşke güncellemeseydim ya berbat şarj konusunda wifi olayıda öyle can sıkıcı bi durum ya son amiral telefonlarında böyle şeyler yaşamak

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya acayip şarj sömürüyo telefon russia ya düzeltme güncellemesi gelmiş onun için yükliyim dedim de sayaç artıyormuş bize gelene kadar gıcık eder telefon böyle
Evet bir çok kullanıcı bundan şikayetçi beklemek istemeyip sonuçta cihazı brick etmekte var.

Cihazı Türkiyede ilk alan kişilerden biri olarak bazı arkadaşların yaşadığı sıkıntıları hiç yaşamadım.Çünkü yapılması gerekenleri yaptığımı düşünüyorum.Günceleme sonrası wipe işlemleri yapıyorum.Cihazı yoracak uygulama yada launcher kurmuyorum bazı kritik noktalara dikkat edersek sorun olmadığını göreceğimiz kanısındayım.Tabi piyasada birçok cihaz var buda bir etken.Geçenlerde üye arkadaşlarımızdan birine yardım ederken farkına vardım birebir benzer replika bir cihaz almış malesef

• Beğen
aresbilir

aresbilir

Üye
Evet bir çok kullanıcı bundan şikayetçi beklemek istemeyip sonuçta cihazı brick etmekte var.

Cihazı Türkiyede ilk alan kişilerden biri olarak bazı arkadaşların yaşadığı sıkıntıları hiç yaşamadım.Çünkü yapılması gerekenleri yaptığımı düşünüyorum.Günceleme sonrası wipe işlemleri yapıyorum.Cihazı yoracak uygulama yada launcher kurmuyorum bazı kritik noktalara dikkat edersek sorun olmadığını göreceğimiz kanısındayım.Tabi piyasada birçok cihaz var buda bir etken.Geçenlerde üye arkadaşlarımızdan birine yardım ederken farkına vardım birebir benzer replika bir cihaz almış malesef
Nerden almış üstadım belli mi bizimkide öyle olmasın dikkat etmek lazım ;)

• Beğen

24asmlceza24

Üye
Bende samsung kullaniyorum bayadir s2 s3 ve s4 son olarak yani her konuda az cok bilgim var cihazi yoracak uygulamalarimda yokta wipe yapmadım gerek duymamistim yinede bariz fark var eski surumuyle bunun arasinda napalim bekleyecez biraz umarim kitkat ta sorun yasamayiz

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bilindik bir yer olmadığı belli Ben samsung mağazasından aldım dedide, enson bir board numarasına baktırdım farklı olduğunu görünce anladık :)

• Beğen
mertcan01

mertcan01

Üye
Merhaba suan elimde i9505 modeli mevcut. Note 2 nin power tusuna 2 saniye basili tutunca aciliyordu s4 de ise 6 7 yada yaklaşık sure basılı tutunca aciliyor. Garibime geldi normal mi sizce ?
9505 oldugu icin sanirim cihazda wofafone apk leri yüklü cogunu kaldirdim ama kaldiramadigim 2 adet yazilimla gelen program kaldi. Wodafone ile isim yok nasil kaldirabilirim.

• Beğen
Tepkiler: eskbxl
eskbxl

eskbxl

Üye
Merhaba suan elimde i9505 modeli mevcut. Note 2 nin power tusuna 2 saniye basili tutunca aciliyordu s4 de ise 6 7 yada yaklaşık sure basılı tutunca aciliyor. Garibime geldi normal mi sizce ?
9505 oldugu icin sanirim cihazda wofafone apk leri yüklü cogunu kaldirdim ama kaldiramadigim 2 adet yazilimla gelen program kaldi. Wodafone ile isim yok nasil kaldirabilirim.
merhaba pawer tusu normal bendede 9505 var 4s kadar tutuyorum.
yuklu apk lari kaldirmak kolay yanliz sayac aktif hale gelir buda garanti disi olmasi demek
birinci yontem root yaparsin sonra kaldirirsin yada official stok room yuklersin.

mertcan01

mertcan01

Üye
merhaba pawer tusu normal bendede 9505 var 4s kadar tutuyorum.
yuklu apk lari kaldirmak kolay yanliz sayac aktif hale gelir buda garanti disi olmasi demek
birinci yontem root yaparsin sonra kaldirirsin yada official stok room yuklersin.

Evet iste 4 5 snye kadar. Ama note 2 de basinca aciliyordu. O garibime gitti. Biliyorum root olayiyla olacagini artik bakalim cokta sikinti değil. Bazıları normal apk bazilari sistemde olanlar

• Beğen
eskbxl

eskbxl

Üye
Evet iste 4 5 snye kadar. Ama note 2 de basinca aciliyordu. O garibime gitti. Biliyorum root olayiyla olacagini artik bakalim cokta sikinti değil. Bazıları normal apk bazilari sistemde olanlar
eger sorun olmuyorsa kurcalamadan birakin uygulama yoneticisinden durdurun

condo06

condo06

Üye

arkadaslar sammobilede kaynak kodların yayınlandıgı söyleniyor. bu durumda sayac sıfırlama yakında gelebilir mi ?

• Beğen
eskbxl

eskbxl

Üye

arkadaslar sammobilede kaynak kodların yayınlandıgı söyleniyor. bu durumda sayac sıfırlama yakında gelebilir mi ?
bu kaynak kodlari daha oncede verilmisti. sayac sifirlama isinide gelistiricileri bekliyoruz.

mustafaytug

Üye
arkadaşlar bende sarj yarım gün bile girmiyor artık nasıl bu işi halledecem ya :S

musti15fb

Üye
Arkadaşlar bir problem oluştu telefonda.. Galeri'den hafıza kartında ki resimler gözükmüyor. Ama Dosyalarım içinde gözüküyor ve girebiliyorum. Hafıza kartında bir sorun yok çünkü müzikleri çalıyor sorunsuz. Denediklerim;
Başka bir hafıza kartı ile denedim yine aynı.
Kendi hafıza kartımı başka bir telefona taktım onda da sorun yok.
Telefona wipe yapmadan yine aynı yazılımı yükledim düzelmedi.

Nasıl düzeltebilirim yardım eder misiniz?
Rusya 4.3 kullanıyorum. Cihaz şimdilik ROOT'suz..

Sciondar

Sciondar

Üye
Arkadaşlar bir problem oluştu telefonda.. Galeri'den hafıza kartında ki resimler gözükmüyor. Ama Dosyalarım içinde gözüküyor ve girebiliyorum. Hafıza kartında bir sorun yok çünkü müzikleri çalıyor sorunsuz. Denediklerim;
Başka bir hafıza kartı ile denedim yine aynı.
Kendi hafıza kartımı başka bir telefona taktım onda da sorun yok.
Telefona wipe yapmadan yine aynı yazılımı yükledim düzelmedi.

Nasıl düzeltebilirim yardım eder misiniz?
Rusya 4.3 kullanıyorum. Cihaz şimdilik ROOT'suz..
Bendede 1 ay falan önce böyle bir sorun olmuştu . Çözüm olarak da sd yi bicimlendirdim ve sorun çözüldü ama uygulama yönetici sinden önbellegi silip dene

.caner.

.caner.

Üye
Sayaç sıfırlama yok mu hâlâ :'(

Rauza

Üye
Selamun Aleyküm

Orijinal spot telefonum var. 4.3 güncellemesini bir türlü yükleme imkanım olmadı. Güncelleme istediğimde Yazılım güncelleme başarısız. Ağ veya sunucu hatası oluştu. Daha sonra deneyin veya PC Kies'i kullanarak deneyin. Pc Kies ile denemek istediğimde ekranda Geçerli üretici yazılımı sürümü; PDA:MGA/PHONE:MDC/CSC:MG3 (XXX) yazıyor yardım rica ediyorum.

musti15fb

Üye
Bendede 1 ay falan önce böyle bir sorun olmuştu . Çözüm olarak da sd yi bicimlendirdim ve sorun çözüldü ama uygulama yönetici sinden önbellegi silip dene

Sağol kardeş, önbelleği silince düzeldi.. Yalnız bazı oyunlarda sıfırlandı, sanırım dataları orada tutuyordu.

Üst Alt