sawbaba54
Üye
Teşekkür ederim deneyeceğim@sawbaba54 konuyu inceleyiniz lütfen: Galaxy S4 9500 4.3 Root Ve Knox Devre Dışı Bırakma
Teşekkür ederim deneyeceğim@sawbaba54 konuyu inceleyiniz lütfen: Galaxy S4 9500 4.3 Root Ve Knox Devre Dışı Bırakma
merhaba arkadaşlar ben s4 düşünüyorum ama alttaki sorulara cevap bulmam gerek
ufak tefek kasmalar dışında genel performansta nasıl s4? oyunlarda falan asphalt8 mesela? ve uygulama hafızası kaç gb? oyun için böylr bir sınırlama var mı?Isınma sorunu fazla mı?
iphone alıcam ben biliyorum mutlu olamıcam arkadaş bir sürü gereksiz özellik saydı tv kapatmasam da olurSoru 1: Benim gibi bir kullanıcıya göre gayet iyi.
Soru 2: oyunlarda arada fps düşmesi oluyor
Soru 3: 16 gbda 8.70 gb bos alan var
Soru 4: Şarjda çok cpu kullanan oyun oynarsan ele alınmıyor.

Hangi telefonu istiyorsan, hoşuna gidiyorsa onu al. Sonra aklın onda kalmasın.iphone alıcam ben biliyorum mutlu olamıcam arkadaş bir sürü gereksiz özellik saydı tv kapatmasam da olur![]()
aynen bütçeme 5c uyuyorHangi telefonu istiyorsan, hoşuna gidiyorsa onu al. Sonra aklın onda kalmasın.

batarya kalibrasyonuna root gerekmiyorki.Root olmadan batarya kalibrasyonu yapma olasılığı var mı ?
Hayir onu tam olarak nasil yapiyoruz bi ara yapmistim olmadi ama. Acikken full doldurdum kapaliyken acikken kapaliyken ama olmadibatarya kalibrasyonu yaptinizmi?
devre dışı bıraktım derken nasıl yaptığını da anlayabilir misin? bende bu uygulamalara sinir oluyorum. ..Batarya kalibrasyonu da çözüm değil iki kez yaptım şarjdan sonra hiç kullanmadan bir de bakıyorumki 90 lar dayım , pil tüketimini artıran şey sizdede android OS beyfendileri ise maalesef 4.3 ün tamir edilmiş halini umutla beklemekten başka yol kalmıyor. Ha bu arada kullanmadığım 15 e yakın uygulamayı devre dışı bıraktığım halde s health, anı albümü, play müsic, chat on, dropboxx, flipboard, g mail, hangouts, trip advisor, s voice, Samsung apps, google+ .... Şarja çözüm olmadı ama menü hızı geçişler tavan yaptı
Aktif etmek içinse devre dışı bölümüne gelip uygulamaya tıklayınca devre dışı yazan yerde aktif yazarAynen cardanadam arkadaşımın dediği gibi geri getirmek için de uygulama tercihlerini sıfırladığında hepsi tekrar teşrif ediyor