------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Andevoid

Üye
Ne zaman gelicek bu guncelleme

uguro

uguro

Üye
Arkadaşlar market güncellemesini 1-2 hafta önce alanlar oldu o zamanda 1 haftaya gelir diyorduk :D Artık ümidi kestim kasım sonu diye söylentiler var :SArkadaşlar sizde Normal Kies mi var Kies 3 mü kullanıyorsunuz? 4.2 ve altı kies 4.3 ve üstü kies 3 diyor sitesinde bende 4.3 e geçmediğimiz için kies olanı indirdim ama kullanan falan varmı kies 3 ü fark nedir bilen ?

• Beğen
Tepkiler: eskbxl ve Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet örnek ben aldim marketi ama artık beklemek var sadece:)

baby_face_

baby_face_

Üye
Bu micro sd değil.

sawbaba54

sawbaba54

Üye
Bugün gelse şu güncelleme ne güzel olur cumhuriyetin kuruluş yıl dönümünde güzel olurdu :) bu arada hepimizin Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun

• Beğen
Tepkiler: eroskop100, yaso57, eskbxl ve 3 diğerleri
Tolga3521

Tolga3521

Üye
  • Beğen
Tepkiler: sawbaba54
uguro

uguro

Üye
Bugün gelse şu güncelleme ne güzel olur cumhuriyetin kuruluş yıl dönümünde güzel olurdu :) bu arada hepimizin Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun
keşke gelse :D Eyvallah seninde kutlu olsun :oke: Bu arada Sorumu gören olmadı sanırım ... :D

erko merko

erko merko

Üye
Yukleyeceginiz uygulama ilk olarak tapatalk forum takibi icin olabilir ancak şarj ve performans için bence gerek yok yinede diger arkadaşlarda görüşlerini yazarlar
Gpu performansını arttıran bir rom varmı hocam bildiğiniz ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
4.3 icin deneme aşamasında olan bir rom var ama henüz yapımcısı paylasmadi paylastiktan sonra deneyecem

baby_face_

baby_face_

Üye
Yarım saat önce play store güncellendi. Bir şeyin habercisi olabilir mi?

ozcan19821982

ozcan19821982

Üye
Arkadaşlar market güncellemesini 1-2 hafta önce alanlar oldu o zamanda 1 haftaya gelir diyorduk :D Artık ümidi kestim kasım sonu diye söylentiler var :SArkadaşlar sizde Normal Kies mi var Kies 3 mü kullanıyorsunuz? 4.2 ve altı kies 4.3 ve üstü kies 3 diyor sitesinde bende 4.3 e geçmediğimiz için kies olanı indirdim ama kullanan falan varmı kies 3 ü fark nedir bilen ?
fark yok kardeş kies in android 4.3 destekleyeni sadece. diğeri 4.3 yüklü bi telefonu tanımıyor.
Yarım saat önce play store güncellendi. Bir şeyin habercisi olabilir mi?
biraz daha sürebilir çümkü rusya rom unda sorunlar çıktı. dün tekrar bi güncelleme gördük 50 mb lık. TR romunda da düzeltmeler yapılıyor olabilir . hazır olsa hemen dağıtırlar zaten.

• Beğen
Tepkiler: uguro

Üst Alt