tomy1925
Üye
GMK derkenGMK Bulvarı'nda bir telefoncudan.
ben 32 GB doldurdum simdi yetmiyor bana
GMK derkenGMK Bulvarı'nda bir telefoncudan.
ben 32 GB doldurdum simdi yetmiyor bana
Ankara'da.GMK derkenben 32 GB doldurdum simdi yetmiyor bana
![]()
Izmir gibi bi yerde 32 sini zor buldumAnkara'da.

Izmir gibi bi yerde 32 sini zor buldum![]()
Cidden yokmu İzmir'de 
Bulunur ya .dIzmir gibi bi yerde 32 sini zor buldum![]()
Teknosa,gold,vatan computer bulamadim 32 GB bimeks te ve cankaya da var sadeceCidden yokmu İzmir'de
![]()

Yukleyeceginiz uygulama ilk olarak tapatalk forum takibi icin olabilir ancak şarj ve performans için bence gerek yok yinede diger arkadaşlarda görüşlerini yazarlarMerhaba arkadaşlar, uzun bir süre note 3 ile s4 arasında kaldıktan sonra s4 exynos versiyonunu aldım neden derseniz note 3'ü deneme fırsatım oldu ve oldukça büyük geldi bana o yüzden vazgeçtim. S4 kullanan arkadaşlar ne gibi ayarlar ve ne gibi programlar yüklememi önerirsiniz uzun şarj + performans için ?
Aynen öyleArkadaşlar 4.3 ile ilgili beklentinizi çok yüksek tutmayın![]()
Sırf Knox için bekliyorum başka beklentim yokArkadaşlar 4.3 ile ilgili beklentinizi çok yüksek tutmayın![]()

Gelir sıkıntı olmaz kies bağlantısı yaptığında goruyorsan sorun yokBeyler ben telefona Root Rom attım sonra tekrar orjinal Roma döndüm fakat Islamona uygulaması geliyordu. Bende araştırdım arkadaşlara falan sordum telefonun Arabistandan alınmış gibi görünüyor o yüzden yükleniyor dedi. Sonra aldığım Turkcell bayiye gittim. Adam zaten tanıdık telefondan falan anlıyor. Sen ROM atarken CSC değişmiştir yanlışlıkla yapmışsındır dedi (Zaten geldiğinde fu ll Türkiye'ye ayarlıydı). Ben ROM atarken CSC ile oynamıştım. Sonra Root attı CSC programı yükledi Türkiye'ye ayarlardı ROM attı tekrar Türkiye'ye ayarlardı ve şuan Cihaz Durumu Resmi.
Neden anlattım bunları şimdi telefona güncelleme gelince direkt telefondan yazılım güncellemesi yapabilirmiyim ve sıkıntı olurmu.