ahmetsuha525000
Üye
Görüyor KiesdeGelir sıkıntı olmaz kies bağlantısı yaptığında goruyorsan sorun yok![]()
Görüyor KiesdeGelir sıkıntı olmaz kies bağlantısı yaptığında goruyorsan sorun yok![]()
Artık ümidi kestim kasım sonu diye söylentiler var :SArkadaşlar sizde Normal Kies mi var Kies 3 mü kullanıyorsunuz? 4.2 ve altı kies 4.3 ve üstü kies 3 diyor sitesinde bende 4.3 e geçmediğimiz için kies olanı indirdim ama kullanan falan varmı kies 3 ü fark nedir bilen ?Aynen bende sonradan fark ettim .dBu micro sd değil.
Valla güzel olur. Seninde kutlu olsun.Bugün gelse şu güncelleme ne güzel olur cumhuriyetin kuruluş yıl dönümünde güzel olurdubu arada hepimizin Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun
keşke gelseBugün gelse şu güncelleme ne güzel olur cumhuriyetin kuruluş yıl dönümünde güzel olurdubu arada hepimizin Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun
Eyvallah seninde kutlu olsun
Bu arada Sorumu gören olmadı sanırım ... 
Bnde normal kies var.keşke gelseEyvallah seninde kutlu olsun
![]()
Ben kies kullanmadigim için yorum yapmayayim dedimkeşke gelseEyvallah seninde kutlu olsun
![]()
Ben kullanmıyorum minibook ta öylece duruyoBen kies kullanmadigim için yorum yapmayayim dedim

Gpu performansını arttıran bir rom varmı hocam bildiğiniz ?Yukleyeceginiz uygulama ilk olarak tapatalk forum takibi icin olabilir ancak şarj ve performans için bence gerek yok yinede diger arkadaşlarda görüşlerini yazarlar
Usta senin sayaç 0 değil mi ?4.3 icin deneme aşamasında olan bir rom var ama henüz yapımcısı paylasmadi paylastiktan sonra deneyecem
Usta senin sayaç 0 demi
EvetUsta senin sayaç 0 değil mi ?

fark yok kardeş kies in android 4.3 destekleyeni sadece. diğeri 4.3 yüklü bi telefonu tanımıyor.Arkadaşlar market güncellemesini 1-2 hafta önce alanlar oldu o zamanda 1 haftaya gelir diyordukArtık ümidi kestim kasım sonu diye söylentiler var :SArkadaşlar sizde Normal Kies mi var Kies 3 mü kullanıyorsunuz? 4.2 ve altı kies 4.3 ve üstü kies 3 diyor sitesinde bende 4.3 e geçmediğimiz için kies olanı indirdim ama kullanan falan varmı kies 3 ü fark nedir bilen ?
biraz daha sürebilir çümkü rusya rom unda sorunlar çıktı. dün tekrar bi güncelleme gördük 50 mb lık. TR romunda da düzeltmeler yapılıyor olabilir . hazır olsa hemen dağıtırlar zaten.Yarım saat önce play store güncellendi. Bir şeyin habercisi olabilir mi?
Gpu performansınımı arttırıyor ?4.3 icin deneme aşamasında olan bir rom var ama henüz yapımcısı paylasmadi paylastiktan sonra deneyecem