------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

uguro

uguro

Üye
Samsung, Galaxy S3 ve Galaxy Note 2 için Android 4.3 güncellemesine ABD'de başladığını duyurmuş Türkiyede daha S4 bile gelmedi :D

erko merko

erko merko

Üye
Sözde öyle söylenen bir konu hala yalnız ısınma sorununu atlamış sanırım ki cihazını servise vermiş :D
:D Hocam hangi siteden takip ediyorsunuz romları yasak değilse mesaj atarmısınız bana siteyi

• Beğen
Tepkiler: muratvemine
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sadece geliştiricilerin olduğu bir yer dışa açık bir yer değil :) ama xda sitesinde romları bulabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: erko merko
eskbxl

eskbxl

Üye
Arkadaşlar market güncellemesini 1-2 hafta önce alanlar oldu o zamanda 1 haftaya gelir diyorduk :D Artık ümidi kestim kasım sonu diye söylentiler var :SArkadaşlar sizde Normal Kies mi var Kies 3 mü kullanıyorsunuz? 4.2 ve altı kies 4.3 ve üstü kies 3 diyor sitesinde bende 4.3 e geçmediğimiz için kies olanı indirdim ama kullanan falan varmı kies 3 ü fark nedir bilen ?

hic bir farki yok sadece sistemi 4.3 ve uzeri olarak istiyor
sistemim 4.3 kies 4.2 yi kurdugum zaman kies kabul etmiyor 4.3 u yukle diyor

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: uguro
uguro

uguro

Üye
  • Beğen
Tepkiler: uguro07 ve eskbxl
eskbxl

eskbxl

Üye
rica nedemek.

• Beğen
Tepkiler: uguro ve Nextman
Tolga3521

Tolga3521

Üye
Hava durumu widgetinin hareket sensörüne duyarlı olduğunu bilen kaç kişi var :D

laz6116

laz6116

Üye
Note 2 deki gibi kalem kullanma imkanimiz varmidir s4 te :) yada bunu mümkün kılabilecek bir uygulama?

Tolga3521

Tolga3521

Üye
Ben pek kullanmadığım için fark etmedim nasıl bir duyarlılığı var acaba ? :D
Mesela hava sisli olunca widgette ufak bulutlar oluyo telefonu sağa yatırınca onlarda sağa hareket ediyo, sola yaparsanda sol tarafa hareket ediyo :D

• Beğen
cardanadam

cardanadam

Üye
Mesela hava sisli olunca widgette ufak bulutlar oluyo telefonu sağa yatırınca onlarda sağa hareket ediyo, sola yaparsanda sol tarafa hareket ediyo :D
Güneşli olunca yukarı aşağı hareket ettirince de güneşin yansıması hareket ediyor hava durumu widgetindeki ayarlardan efektleri kapatirsan sabit kalır

• Beğen
Sciondar

Sciondar

Üye
Sd kartsız telefon acaip hızlı

uguro

uguro

Üye
Güneşli olunca yukarı aşağı hareket ettirince de güneşin yansıması hareket ediyor hava durumu widgetindeki ayarlardan efektleri kapatirsan sabit kalır
Hmm tamam tamam bunu biliyordum bende acaba başka bir özelliği falanmı var diye merak etmiştim :D yağmur yağınca damlalar falanda kayıyor :D :oke:

• Beğen
Tepkiler: cardanadam
uguro

uguro

Üye
Peki arkadaşlar yüksek hızlı hafıza kartı takmakta fark ettiriyor değilmi telefonun genel hızında ?

Üst Alt