Sözde öyle söylenen bir konu hala yalnız ısınma sorununu atlamış sanırım ki cihazını servise vermişGpu performansınımı arttırıyor ?

forumdaki arkadaşların 29 ekim CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUNAynen öyle

Sözde öyle söylenen bir konu hala yalnız ısınma sorununu atlamış sanırım ki cihazını servise vermiş![]()
Hocam hangi siteden takip ediyorsunuz romları yasak değilse mesaj atarmısınız bana siteyiArkadaşlar market güncellemesini 1-2 hafta önce alanlar oldu o zamanda 1 haftaya gelir diyordukArtık ümidi kestim kasım sonu diye söylentiler var :SArkadaşlar sizde Normal Kies mi var Kies 3 mü kullanıyorsunuz? 4.2 ve altı kies 4.3 ve üstü kies 3 diyor sitesinde bende 4.3 e geçmediğimiz için kies olanı indirdim ama kullanan falan varmı kies 3 ü fark nedir bilen ?
Cevabınız içinhic bir farki yok sadece sistemi 4.3 ve uzeri olarak istiyor
sistemim 4.3 kies 4.2 yi kurdugum zaman kies kabul etmiyor 4.3 u yukle diyor
Teşekkürler
Bunu bilmeyen de yoktur heralde !Hava durumu widgetinin hareket sensörüne duyarlı olduğunu bilen kaç kişi var![]()
İyide niye sinirlendin şimdi ?Bunu bilmeyen de yoktur heralde !
Ben pek kullanmadığım için fark etmedim nasıl bir duyarlılığı var acaba ?Hava durumu widgetinin hareket sensörüne duyarlı olduğunu bilen kaç kişi var![]()

Mesela hava sisli olunca widgette ufak bulutlar oluyo telefonu sağa yatırınca onlarda sağa hareket ediyo, sola yaparsanda sol tarafa hareket ediyoBen pek kullanmadığım için fark etmedim nasıl bir duyarlılığı var acaba ?![]()

Güneşli olunca yukarı aşağı hareket ettirince de güneşin yansıması hareket ediyor hava durumu widgetindeki ayarlardan efektleri kapatirsan sabit kalırMesela hava sisli olunca widgette ufak bulutlar oluyo telefonu sağa yatırınca onlarda sağa hareket ediyo, sola yaparsanda sol tarafa hareket ediyo![]()
sinirlenmedim kardeş . yanlış anladıysan özürİyide niye sinirlendin şimdi ?
Hmm tamam tamam bunu biliyordum bende acaba başka bir özelliği falanmı var diye merak etmiştimGüneşli olunca yukarı aşağı hareket ettirince de güneşin yansıması hareket ediyor hava durumu widgetindeki ayarlardan efektleri kapatirsan sabit kalır
yağmur yağınca damlalar falanda kayıyor

Evet bende fark ettim.Sd kartsız telefon acaip hızlı