IMEI silinme gibi tehlikeleri olduğu için Rusya rom unu yükleyen pek yok sanırım ... İndirenlerde dertli .. Türkiye rom u çıkana kadar eksta güncelleme bile olsa bekleyin derim...bugun rusya rom u 48.5 M:B lik yeni bir güncelleme alıyor. indiren varmı acaba ?
Sandiskin 32 gb'ı hepsiburada.com da indirimdeydi ben ordan aldım. Ayrıca markanın çok önemli olduğunu düşünmüyorum, benin kuzene aldık 5 ay önce 40 tl ye 32 gb class 10 hızında (markasını hatırlamıyorum ama bilindik marka değildi) daha en ufak bir sorun yaşamadı.Bendede 8 gb class4 var. Class10 32gb alıcam bnde. Hangi markayı tavsiye edersiniz ?
Cihazdan tam verim almayı düşünüyorsan kesinlikle degistirmelisin.Zaten ben bu sd yi nokia c601 icin almıştım s4 alınca da değiştirmedim şu 4.3 le data güncellemesi gelirse class 10 32 gb almayı düşünüyorum
aynen katılıyorum tr rom u çıkınca bile bi süre bekleyin . problemler olabilir şuan rusya rom unda olduğu gibi. sarj .camera , sayaç sıfırlama gibi bir kaç sorun var bi süre bekleyipp yükleyenlerin yorumlarını takip edinSakın başka ülkenin romunu yüklemeyin yükleyenler sorunlarla karşılaştı Tr romunu bile yukleyebilecekleri muallakta
Olması lazım.class 10 dan iyi var mı? yok galiba
Yok diye biliyorum, varsada piyasada yok.class 10 dan iyi var mı? yok galiba
sandisk class 10 32GB fiyatı ise 60 ile 80 tl arası ben 65 tl e almıştımBendede 8 gb class4 var. Class10 32gb alıcam bnde. Hangi markayı tavsiye edersiniz ?

SanDisk 64 gb 120 tl ye aldımsandisk class 10 32GB fiyatı ise 60 ile 80 tl arası ben 65 tl e almıştım![]()

olması lazım sandisk class 10 dısında extreme diye bi ceşiti daha var suya ateşe dayanıklı bir modelini internette görmüştüm ülkemizde olup olmadığını bilmiyorunYok diye biliyorum, varsada piyasada yok.
caner nerden aldın 64gb olanı ben 32 sini zor buldum bimeks teSanDisk 64 gb 120 tl ye aldım![]()

Şu an en yüksek class değeri 10.class 10 dan iyi var mı? yok galiba
Şu an en yüksek class değeri 10.
GMK Bulvarı'nda bir telefoncudan.olması lazım sandisk class 10 dısında extreme diye bi ceşiti daha var suya ateşe dayanıklı bir modelini internette görmüştüm ülkemizde olup olmadığını bilmiyorun
caner nerden aldın 64gb olanı ben 32 sini zor buldum bimeks te![]()