------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

cardanadam

cardanadam

Üye
Ben aldım team 32 gb glass 10 memnunum şu ana kadar bir sorun çıkartmadı

ozcan19821982

ozcan19821982

Üye
bugun rusya rom u 48.5 M:B lik yeni bir güncelleme alıyor. indiren varmı acaba ?

uguro

uguro

Üye
bugun rusya rom u 48.5 M:B lik yeni bir güncelleme alıyor. indiren varmı acaba ?
IMEI silinme gibi tehlikeleri olduğu için Rusya rom unu yükleyen pek yok sanırım ... İndirenlerde dertli .. Türkiye rom u çıkana kadar eksta güncelleme bile olsa bekleyin derim...

• Beğen
Tepkiler: tomy1925

Andevoid

Üye
arkadaslar tahminen ne zaman cıkar 4.3 turkiye romu

birlesik arap emirlikleri romu cıkmıs csc miz ayniymis odin ile flashlasam sorun cikar mi

Sciondar

Sciondar

Üye
Türkiye yi unuttular

Andevoid

Üye
arap emirliklerini flashlama hakkinda ne dusunuyorsunuz

cardanadam

cardanadam

Üye
Sakın başka ülkenin romunu yüklemeyin yükleyenler sorunlarla karşılaştı Tr romunu bile yukleyebilecekleri muallakta

• Beğen
Tepkiler: tomy1925, Nextman ve ozcan19821982

Andevoid

Üye
tmm tesekkurler cevabiniz icin İyi Forumlar...

• Beğen
Tepkiler: cardanadam
baby_face_

baby_face_

Üye
Bendede 8 gb class4 var. Class10 32gb alıcam bnde. Hangi markayı tavsiye edersiniz ?
Sandiskin 32 gb'ı hepsiburada.com da indirimdeydi ben ordan aldım. Ayrıca markanın çok önemli olduğunu düşünmüyorum, benin kuzene aldık 5 ay önce 40 tl ye 32 gb class 10 hızında (markasını hatırlamıyorum ama bilindik marka değildi) daha en ufak bir sorun yaşamadı.
Zaten ben bu sd yi nokia c601 icin almıştım s4 alınca da değiştirmedim şu 4.3 le data güncellemesi gelirse class 10 32 gb almayı düşünüyorum
Cihazdan tam verim almayı düşünüyorsan kesinlikle degistirmelisin.

• Beğen
Tepkiler: tomy1925
ozcan19821982

ozcan19821982

Üye
Sakın başka ülkenin romunu yüklemeyin yükleyenler sorunlarla karşılaştı Tr romunu bile yukleyebilecekleri muallakta
aynen katılıyorum tr rom u çıkınca bile bi süre bekleyin . problemler olabilir şuan rusya rom unda olduğu gibi. sarj .camera , sayaç sıfırlama gibi bir kaç sorun var bi süre bekleyipp yükleyenlerin yorumlarını takip edin

• Beğen
Tepkiler: tomy1925, .caner. ve cardanadam
Sciondar

Sciondar

Üye
class 10 dan iyi var mı? yok galiba

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Tolga3521

Tolga3521

Üye
Görüntü biraz bozuk ama

.caner.

.caner.

Üye
olması lazım sandisk class 10 dısında extreme diye bi ceşiti daha var suya ateşe dayanıklı bir modelini internette görmüştüm ülkemizde olup olmadığını bilmiyorun
caner nerden aldın 64gb olanı ben 32 sini zor buldum bimeks te:D
GMK Bulvarı'nda bir telefoncudan.

Üst Alt