------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

erko merko

erko merko

Üye
Merhaba arkadaşlar, uzun bir süre note 3 ile s4 arasında kaldıktan sonra s4 exynos versiyonunu aldım neden derseniz note 3'ü deneme fırsatım oldu ve oldukça büyük geldi bana o yüzden vazgeçtim. S4 kullanan arkadaşlar ne gibi ayarlar ve ne gibi programlar yüklememi önerirsiniz uzun şarj + performans için ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar, uzun bir süre note 3 ile s4 arasında kaldıktan sonra s4 exynos versiyonunu aldım neden derseniz note 3'ü deneme fırsatım oldu ve oldukça büyük geldi bana o yüzden vazgeçtim. S4 kullanan arkadaşlar ne gibi ayarlar ve ne gibi programlar yüklememi önerirsiniz uzun şarj + performans için ?
Yukleyeceginiz uygulama ilk olarak tapatalk forum takibi icin olabilir ancak şarj ve performans için bence gerek yok yinede diger arkadaşlarda görüşlerini yazarlar

• Beğen
Tepkiler: tomy1925, muratvemine ve .caner.
cardanadam

cardanadam

Üye
Pil performansı için Çift batarya kullan

• Beğen
Tepkiler: tomy1925 ve muratvemine
muratvemine

muratvemine

Üye

Sanirim bugun ekran acik kalma surem 6 saati gorucek hatta gecicek.Rekor bende :)

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Tolga3521

Tolga3521

Üye
Hahahah gece gece ne güldüm yaw

Andevoid

Üye
Beyler bu gecede cikmadi turkiye romu

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Arkadaşlar 4.3 ile ilgili beklentinizi çok yüksek tutmayın :)

• Beğen
Tepkiler: baby_face_, Nextman ve tomy1925

ahmetsuha525000

Üye
Beyler ben telefona Root Rom attım sonra tekrar orjinal Roma döndüm fakat Islamona uygulaması geliyordu. Bende araştırdım arkadaşlara falan sordum telefonun Arabistandan alınmış gibi görünüyor o yüzden yükleniyor dedi. Sonra aldığım Turkcell bayiye gittim. Adam zaten tanıdık telefondan falan anlıyor. Sen ROM atarken CSC değişmiştir yanlışlıkla yapmışsındır dedi (Zaten geldiğinde Full Türkiye'ye ayarlıydı). Ben ROM atarken CSC ile oynamıştım. Sonra Root attı CSC programı yükledi Türkiye'ye ayarlardı ROM attı tekrar Türkiye'ye ayarlardı ve şuan Cihaz Durumu Resmi.
Neden anlattım bunları şimdi telefona güncelleme gelince direkt telefondan yazılım güncellemesi yapabilirmiyim ve sıkıntı olurmu.

cardanadam

cardanadam

Üye
Arkadaşlar benim mağaza güncellenmiş 1 hafta içinde güncelleme gelir o zaman

muratvemine

muratvemine

Üye
1 hafta 1 hafta diye diye 1 yil oldu :) Kendimizi avutuyoruz insallah yakin surede cikar.

Andevoid

Üye
Hay benim aklima mis gibi iphoneu birakip niye gecerrsin s4e adamlar guncelleme diye yalvartiyorlar resmen

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Beyler ben telefona Root Rom attım sonra tekrar orjinal Roma döndüm fakat Islamona uygulaması geliyordu. Bende araştırdım arkadaşlara falan sordum telefonun Arabistandan alınmış gibi görünüyor o yüzden yükleniyor dedi. Sonra aldığım Turkcell bayiye gittim. Adam zaten tanıdık telefondan falan anlıyor. Sen ROM atarken CSC değişmiştir yanlışlıkla yapmışsındır dedi (Zaten geldiğinde fu ll Türkiye'ye ayarlıydı). Ben ROM atarken CSC ile oynamıştım. Sonra Root attı CSC programı yükledi Türkiye'ye ayarlardı ROM attı tekrar Türkiye'ye ayarlardı ve şuan Cihaz Durumu Resmi.
Neden anlattım bunları şimdi telefona güncelleme gelince direkt telefondan yazılım güncellemesi yapabilirmiyim ve sıkıntı olurmu.
Gelir sıkıntı olmaz kies bağlantısı yaptığında goruyorsan sorun yok:oke:

Üst Alt