CSteam
Üye
1 haftadır araştırıyorum kendi şehrimde , nette, en uygununu gg'de buldum fakat oda kvk , genpa gıbı bı garantı vermıyor ıthalatcı fırma garantılı dıyor .. Arada kaldım ne yapacagımı sasırmıs durumdayım .. Kvk yada genpa garantili telefonlarda 3 kere kullancı hatası olmadan garantıye gıttıgınde yenı cıhaz gonderme durumları var fakat bu ıthalatcı fırma garantısınde bu varmıdır acaba cıhazı aldıkdan snra kımınle muhatap olmalıyım hıc bılmıyorum ... Fikir verenin duacısı olurum ..
arkadaslar su kablosuz sarjı kullanan oldumu,bı ıse yarıyormu o kdr para verıp almaya degermı herhangı bı bılgınız varmı?
Cİhazın orjinal bandrol ve kutusu ayrıca içinde samsung Türkiye garantisi olması bu farkı yaratatırAksarayda ikamet ediyorum .. Genpa ve kvk garantılı urunlerde bayagı pahalı arasında 500 m fıyat farkı var oda bayagı bır cazıp gelıyor ..
Anladım yardımlarınız ıcın cok tesekkur edıyorum bıraz daha arastrayım ben madem
Cİhazın orjinal bandrol ve kutusu ayrıca içinde samsung Türkiye garantisi olması bu farkı yaratatır.İnternet ortamında dolu site mevcut özellikle bu tip yerlere dikkat edilmeli.
mümkünse acele etmeyin bir nebze daha düşer fiyatlarAnladım yardımlarınız ıcın cok tesekkur edıyorum bıraz daha arastrayım ben madem
Ne gibi mesela hemen hemen tüm oyunlar var oyun bölümünde burda sadece cihaz ile ilgili yenilik bilgi paylaşımı yapsak daha iyi olurOYunlar falan paylaşsak güzel olabilir aslında
Ayrı bir konu da açabiliriz çünkü bazılarında lisans hatası veriyor nba2k13 te mesela
Daha oyun yükleyemedimYarından itibaren başlarım haftaya da açarım konuyu
Güzel Haberlerini bekliyorum... Eline sağlık şimdiden...
Sygic denemelerim sürüyor
Edit------------
Çalıştırdım uydu yön ve hesaplama hızı biraz arttı şimdilik bunu söyleyebilirim
Güzel Haberlerini bekliyorum... Eline sağlık şimdiden...
Arkadaşlar ben S4'ümü, Teknosa gibi olan SATURN mağazasından temin ettim. Bu kablosuz şarj kiti nasıl bir zımbırtıdır ? Türkiye'de bunu temin etmek mümkün müdür ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?