------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

mcdogan20

Üye
arkadaşlar s4 le ilgili ufak bir problemim var benle aynı sorunu yaşayan varmı merak ediyorum.telefona mesaj geldiğinde 1 yeni mesaj göstergesi mesaj simgesi üzerine hemen düşmüyor ve tıkladğım an mesajlara giriyor ardından direk touchwiz anasayfaya atıyor beni.mesaj geldğinde direk açmama olanak vermiyor çoğu zaman,3 saniye filan bekletiyor simgenin üzerine düşmesi.bunun bir çözümü varmıdır?

eroskop100

eroskop100

Üye
Mini USB ile telefona gamepad/mause bağlayan var mı ? Ayrıca program felan gerekiyor mu onun için ?

yaso57

Üye
Arkadaslar son 1 haftadir mesajlasiyorum ve cihaz bazen sebeke kullanilmiyor diyor bugun 3 kere ust uste oldu bazen sim karti gormuyor acaba telefonla alakalimi yoksa teknosaya goturmelimiyim

cardanadam

cardanadam

Üye
Yok kardesim ekran goruntusu geliyor sifre yok

- - - Eklendi - - -

Arkadasimdan numara istedim yine ayni sekilde basili tuttum numaraya sime kopyala dedim kopyalandi yazisi cikti ama numara falan yok garip

mesajlara gir seçeneklerden ayarları gir simkart mesajlarını yönet de mesajı orada göreceksin

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar son 1 haftadir mesajlasiyorum ve cihaz bazen sebeke kullanilmiyor diyor bugun 3 kere ust uste oldu bazen sim karti gormuyor acaba telefonla alakalimi yoksa teknosaya goturmelimiyim

sim kartlada alakalı olabilir önce sim kartı değiştirmeyi dene

- - - Eklendi - - -

play store girmiyor acaba sadece benmi böyle yoksa başka giremeyen varmı

- - - Eklendi - - -

play store girmiyor acaba sadece benmi böyle yoksa başka giremeyen varmı

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Play store'da sorun yok wifi yada mobil veri hangisi ile bağlantın var ?

cardanadam

cardanadam

Üye
hiç bağlanmıyor bugün freedom yükledim sildim ondan sonra oldu yeniden yüklemeye çalışıyorum olmuyor

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hiç bağlanmıyor bugün freedom yükledim sildim ondan sonra oldu yeniden yüklemeye çalışıyorum olmuyor
Peki imei gözüküyormu mobil veriylemi bağlantı kuruyorsun yada wifi çünkü imei silinmiş olabilir ondan soruyorum.

cardanadam

cardanadam

Üye
*#06# yapınca görünüyor heralde play store de problem var bana apk gonderirmisin internetten buldum bitane oda çalışmadı

- - - Eklendi - - -

mobil veri bağlantım

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
*#06# yapınca görünüyor heralde play store de problem var bana apk gonderirmisin internetten buldum bitane oda çalışmadı

- - - Eklendi - - -

mobil veri bağlantım

Bence romda sıkıntı var tüm wipe işlemlerini yap şimdi uygulama indirdim sorun yok buyur

cardanadam

cardanadam

Üye
Teşekkürler deneyeyim olmazsa wipe yaparım artık olmazsa yarın bu sayfada yazarım

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teşekkürler deneyeyim olmazsa wipe yaparım artık olmazsa yarın bu sayfada yazarım
Rica ederim ama sana tavsiye Şeref arkadaşım rom yüklerken nerden yüklersen yükle yorumlara dikkat et bu aralar imei silinme olayı moda board değişimine kadar gideni gördüm bilgine :) :oke:

• Beğen
Tepkiler: cardanadam
H.SAHİN

H.SAHİN

Üye
370mb.geldi,Anlamadım kendi kendine guncelleme yaptı.şimdi de 40mb guncelleme geldi.

Yapayim mi?

sawbaba54

sawbaba54

Üye
iyi bak kardeşim ben de öyle diyordum ama kopyalanıyor telefonu anlamadan böyle birşey demeniz çok saçma

- - - Eklendi - - -

telefon ile alakası yok bizler neden böyle bir sorunla karşılaşmıyoruz ki ben telefon ile çok msajlaşan biriyim

cardanadam

cardanadam

Üye

Rica ederim ama sana tavsiye Şeref arkadaşım rom yüklerken nerden yüklersen yükle yorumlara dikkat et bu aralar imei silinme olayı moda board değişimine kadar gideni gördüm bilgine :) :oke:
senin verdiğin romları yüklüyorum şimdi indirmeye başladım

- - - Eklendi - - -

birdaha root yapmıyacam ne zaman root yapsam telefona bir şeyler oluyor :)

- - - Eklendi - - -

imei silinirse yeniden yükleyemiyormuyuz?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

senin verdiğin romları yüklüyorum şimdi indirmeye başladım

- - - Eklendi - - -

birdaha root yapmıyacam ne zaman root yapsam telefona bir şeyler oluyor :)

- - - Eklendi - - -

imei silinirse yeniden yükleyemiyormuyuz?

Yedeginizi mutlaka alin hem rom hemde efs.

S4 Tapatalk HD ile yazılmıştır.

cardanadam

cardanadam

Üye
yeniden stok rom yükledim düzeldi

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Üst Alt