frowell
Üye
Yedeklemeyi root yoksa kies ile yapabilirsin .Ancak size temiz kurulum öneririm.
S4 Tapatalk HD ile yazılmıştır.
Tesekkurler wipe ettim temiz kurulum yaptim bariz bi duzelme var. Fakat hala kamera acilma hizi bi iphone degil.
Yedeklemeyi root yoksa kies ile yapabilirsin .Ancak size temiz kurulum öneririm.
S4 Tapatalk HD ile yazılmıştır.
Tesekkurler wipe ettim temiz kurulum yaptim bariz bi duzelme var. Fakat hala kamera acilma hizi bi iphone degil.
.Denemek isterseniz root yapar custom romda denersiniz.En azından donanım sorunu olmadığını test etmiş olursunuz.
Rica ederim ama umarım donanımsal değildir açılış hızını farklı cihazlarla kıyaslamak yanlış olur zira farklı birçok etken var.Denemek isterseniz root yapar custom romda denersiniz.En azından donanım sorunu olmadığını test etmiş olursunuz.
Dediğim gibi olabilir, bununla ilgili zamanım olursa kısa bir video paylaşırım ana ekranda tıklama ile açılma süresi 2 sn bile değil bende.2 farkli s4 le daha denedim ayni hizda acildilar bir sorun yoktur o zaman. Iphone 5 ten geçtim bu telefona o yuzden yavas saniyodum demek ki
Dediğim gibi olabilir, bununla ilgili zamanım olursa kısa bir video paylaşırım ana ekranda tıklama ile açılma süresi 2 sn bile değil bende.
Forumda yada google da paylaşılan bir custom rom denemeni tavsiye ederim eğer bu bir sorun değil normal bir durum ise ozaman belli olur ama enteresan bende böyle bir durum yok.Benim durum soyle. Cebimden cikarip basinca yaklasik 4 sn suruyo ama cikip bidaha girince 1 sn de hemen aciliyo. Ama ilk acilis deli ediyor beni.
samsung s4 almayı düşünüyordum fakat lg'nin yeni telefonu'nu gördüm bugun aynı özellikler'de fiyatı uygun sanırım.... kararsız kaldım
Arkadaslar turkcellden turkcell sifremi istedim mesaj olarak geldi ve bende sifreye basili tuttum sime kopyala diye bi secenek cikti ve sifreyi sildim kopyalandi diye ve baktim sime sifre falan yok bisey kopyalanmamis bidaha istiyorum turkcel 30 gun sonra gonderilicektir diye mesaj atti bu sifrede lazim bana sizce nereye kopyalandi bu sifre ne sacma bi telefon
Baska bisey kopyalamadim numarayi sime kopyaladim ama numara simde yok 2 kere kopyaladim hatta alltada sime kopyalandi diye yazibcikti alakasi yok bisey kopyalanmamis
Siz rehber kaydından mı bahsediyorsunuzYok kardesim ekran goruntusu geliyor sifre yok
- - - Eklendi - - -
Arkadasimdan numara istedim yine ayni sekilde basili tuttum numaraya sime kopyala dedim kopyalandi yazisi cikti ama numara falan yok garip
rehber/ayarlar/gösterilecek kişişler deyiniz.Sim kartı seçerseniz görürsünüz 
Evet ondan bahsediyodum kusura bakma anlatamadiysam ama aen demeden once yaptim onuda yine yok numara
anladım ama mesajı sildiniz mi peki ?Valla yok ya deli olcam abi o sifre cok lazimdi bana![]()