------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

.caner.

.caner.

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Nextman
mah20094

mah20094

Üye
Arkadaşlar son iki gündür çektiğim resimler belli bir süre sonra bozulmaya başladı. Resim çekmek için bir program yüklemedim. Yaklaşık 10 gündür hiç program yüklemedim. Sürekli çalışan da tek Juice Defender var. Ne yapmam gerekiyor?

iamhasandogan

iamhasandogan

Üye
iyi geceler benim bi sorum olacak s4de oyun oynarken 5 dakika geçmeden fırın gibi ısınıyor üstelik telefon 2 3 dakikalık donma okuyor bazen reset atıyor anlamadım bende 1 hafta önce güncellettirdim oynadığım oyunlar six guns deadzone dungeon hunter4 yardımcı olur musunuz ???

Türe

Türe

Üye
iyi geceler benim bi sorum olacak s4de oyun oynarken 5 dakika geçmeden fırın gibi ısınıyor üstelik telefon 2 3 dakikalık donma okuyor bazen reset atıyor anlamadım bende 1 hafta önce güncellettirdim oynadığım oyunlar six guns deadzone dungeon hunter4 yardımcı olur musunuz ???

Son güncellemeyi kurdunuz mu ?

pensi.che

Üye
ArkadasLar Bir Kac Foto War GizLemek İstiyorm Yada SifreLEmek NasıL Yapabİlirim Yardımcı oLabiLirmisnz

kontum213

Üye
s4 kullanıyorum 2 aydır.. 2 haftadır ise ciddi sarj sorunu yaşıyorum ANDROİD OS sorunu var ekrandan daha fazla şarj tüketiyor gece 12 de %40 şarj varken sabah 9 uyandığımda telefon kapanmış oluyor

sawbaba54

sawbaba54

Üye
şimdi telefona hem root hem de room atmayı düşünüyorum ama acaba ilerde telefon sıkıntı yaratırmı garanti kağsamı dışına çıkacağından sizlere bir sorayım dedim

.caner.

.caner.

Üye
şimdi telefona hem root hem de room atmayı düşünüyorum ama acaba ilerde telefon sıkıntı yaratırmı garanti kağsamı dışına çıkacağından sizlere bir sorayım dedim

Gerekli ise yap. Sorun olmaz.

mustafaytug

Üye
2 ay önce almanyadan galaxy s4 telefon aldım daha almanydayım. Beni arayanlar telefon kapalı gözüküyormuş söylediklerinde telefonu kapatıp açıyorum düzeliyor belli süre sonra tekrar aynı sorun oluyor sorun telefondanmı kaynaklanıyor hattanmı acaba?​

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2 ay önce almanyadan galaxy s4 telefon aldım daha almanydayım. Beni arayanlar telefon kapalı gözüküyormuş söylediklerinde telefonu kapatıp açıyorum düzeliyor belli süre sonra tekrar aynı sorun oluyor sorun telefondanmı kaynaklanıyor hattanmı acaba?​

Başka bir sim kart deneyiniz yada bu çok sık olmuyorsa olduğu anda siz bir arama yapmayı deneyiniz.Zira bildiğim kadarıyla (Almanyada olan kuzenimden biliyorum) Türkiyede'ki gibi microsim kesme gibi bir olay yok çünkü hat kesilmeleri bu olydan kaynaklanıyor.Telefonda sorun var ise yazılım ve en son ihtimal ise donanım :oke:

mustafaytug

Üye
çok teşekkürler bu sorun son 1 haftadır olmaya başladı sim kartını ben kırdım küçük sim kartı yani kesmedim çizgileri vardı kırdım. 2gün sonra türkiyeye dönecem telefonu mediamarkttan aldımda garanti yok herhalde bunlarda sorunun telefondan olup olmadığını nasıl anlayabilirim ara sıra yapıyor çünkü. Telefonu tekrar açtığım anda eski arayanların mesajları geliyor.

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çok teşekkürler bu sorun son 1 haftadır olmaya başladı sim kartını ben kırdım küçük sim kartı yani kesmedim çizgileri vardı kırdım. 2gün sonra türkiyeye dönecem telefonu mediamarkttan aldımda garanti yok herhalde bunlarda sorunun telefondan olup olmadığını nasıl anlayabilirim ara sıra yapıyor çünkü. Telefonu tekrar açtığım anda eski arayanların mesajları geliyor.

MediaMarkt ve garanti yok ? :hmmm telefona son sürüm Almanya yazılımını Odin programı ile yükleyebilirsiniz.Yanlız dikkat ediniz cihazın iki modeli var ve sizde muhtemelen 9505 modeli vardır ona göre yazılım atınız :oke:.

• Beğen
Tepkiler: mustafaytug

mustafaytug

Üye
garanti olayını bilmiyorumki garanti kağıdı vermediler :D evet 19505 modeli var hemen deneyim programı çok teşekkür ederim.

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
garanti olayını bilmiyorumki garanti kağıdı vermediler :D evet 19505 modeli var hemen deneyim programı çok teşekkür ederim.

Yanlız yazılım atacağınız için bu bir yazılım uygulamasıdır bilginize cihazınıza ilgili yazılım atma yönergeleri forumda mevcut :oke:

mustafaytug

Üye
tamam araştırim biraz garanti belgesini buldum :D çok teşekkür ederim Allah razı olsun senden.

• Beğen
frowell

frowell

Üye
Arkaslar kamera acilma hizim videodaki gibi. Sizin bundan daha mi hizli yoksa bunun gibimi ? Babamin s3 te denedim daha hizli aciliyor onun kamerasi.

soneremir

Üye
com.google.pracess.gapps işlemi durduruldu hatası alıyorum gt ı9505 alamanya dan grlmiş s4 nasıl düzelir bi fikri olan varmı

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
com.google.pracess.gapps işlemi durduruldu hatası alıyorum gt ı9505 alamanya dan grlmiş s4 nasıl düzelir bi fikri olan varmı

Diger konuda cevapladim

S4 Tapatalk HD ile yazılmıştır.

Üst Alt