Nextman
Emekli Yönetici
Sayacı nasıl sifirlayacagiz ? Tringle away calismiyormus.
S4 9500/9505 modellerinde Sayaç yok stock yüklediğinizde zaten cihaz sıfırlanıyor
.Tabi factory reseti unutmayın 
Sayacı nasıl sifirlayacagiz ? Tringle away calismiyormus.
.Tabi factory reseti unutmayın 
S4 9500/9505 modellerinde Sayaç yok stock yüklediğinizde zaten cihaz sıfırlanıyor.Tabi factory reseti unutmayın
![]()
iyi geceler benim bi sorum olacak s4de oyun oynarken 5 dakika geçmeden fırın gibi ısınıyor üstelik telefon 2 3 dakikalık donma okuyor bazen reset atıyor anlamadım bende 1 hafta önce güncellettirdim oynadığım oyunlar six guns deadzone dungeon hunter4 yardımcı olur musunuz ???
şimdi telefona hem root hem de room atmayı düşünüyorum ama acaba ilerde telefon sıkıntı yaratırmı garanti kağsamı dışına çıkacağından sizlere bir sorayım dedim
2 ay önce almanyadan galaxy s4 telefon aldım daha almanydayım. Beni arayanlar telefon kapalı gözüküyormuş söylediklerinde telefonu kapatıp açıyorum düzeliyor belli süre sonra tekrar aynı sorun oluyor sorun telefondanmı kaynaklanıyor hattanmı acaba?

çok teşekkürler bu sorun son 1 haftadır olmaya başladı sim kartını ben kırdım küçük sim kartı yani kesmedim çizgileri vardı kırdım. 2gün sonra türkiyeye dönecem telefonu mediamarkttan aldımda garanti yok herhalde bunlarda sorunun telefondan olup olmadığını nasıl anlayabilirim ara sıra yapıyor çünkü. Telefonu tekrar açtığım anda eski arayanların mesajları geliyor.
telefona son sürüm Almanya yazılımını Odin programı ile yükleyebilirsiniz.Yanlız dikkat ediniz cihazın iki modeli var ve sizde muhtemelen 9505 modeli vardır ona göre yazılım atınız
.garanti olayını bilmiyorumki garanti kağıdı vermedilerevet 19505 modeli var hemen deneyim programı çok teşekkür ederim.

tamam araştırim biraz garanti belgesini buldumçok teşekkür ederim Allah razı olsun senden.

com.google.pracess.gapps işlemi durduruldu hatası alıyorum gt ı9505 alamanya dan grlmiş s4 nasıl düzelir bi fikri olan varmı