B3n evkurdan 2200 tl ye aldim sorun degil oduyorum. Benim merak ettigim sey cift kamerayla ayni anda resim cekebilen varmi ??
Ben on kamera pul cerceveli bir resim cekiyorum. Cift kamera resim cekme omu ???
Hangi sürüm var cihazda MG9 ile tüm hatalar giderildi çünkü ?İyi Günler Arkadaşlar Bugün Birşey Dikkatimi Çekti S4'ümde Kamerayı Açtıktan 5 sn sonra Görüntü Geliyor Sizce Bu Normal mi_? Açılana Kadar Siyah Ekranda Kalıyor
Hangi sürüm var cihazda MG9 ile tüm hatalar giderildi çünkü ?

wipe işlemini yeni yaptım aslında ama sorunum devam ediyor cihazım root'lu değil ama bakalım bi kere daha yapmaya üşeniyorum onca program resim fln filan
Uzun süre herseferinde siyah ekrandamı kalıyor ? yüklediğiniz en son bir kamera uyglaması varmı peki ?
Ben 9500 cihazımda boyle bir sorunla karsilamadim mg9 sürümünde. isterseniz bir sıfırlama yapıp deneyin derim.Uygulamalarin etki etmesi ihtimal dahilinde.
Ilk defa android kullaniyorum da. Sifirlamak ne demek bilmiyorum.
Yapacaklarimi kisa kisa yazarmisiniz aksam evde arastirip yaparim.
Bize OpenGL 3 gelmedi :ühü
Simdi hazirlaniyorum wipe icin fakat uygulamalarda gidiyormus. Appledeki gibi uygulama yedegi alabiliryormuyuz. Cunku cok sayida uygulama var. Zor olur tek tek yukleme
Arkadaslar merhaba cihazimla oyun veya nette ddolastigim zaman kameranin hemen alt tarafi ve kilit acma kapama tusu isiniyor bu normalmi yoksa sorun olurmu garantiye goturiyiimmi