------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

frowell

frowell

Üye

Yedeklemeyi root yoksa kies ile yapabilirsin .Ancak size temiz kurulum öneririm.

S4 Tapatalk HD ile yazılmıştır.

Tesekkurler wipe ettim temiz kurulum yaptim bariz bi duzelme var. Fakat hala kamera acilma hizi bi iphone degil.

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tesekkurler wipe ettim temiz kurulum yaptim bariz bi duzelme var. Fakat hala kamera acilma hizi bi iphone degil.

Rica ederim ama umarım donanımsal değildir açılış hızını farklı cihazlarla kıyaslamak yanlış olur zira farklı birçok etken var :oke:.Denemek isterseniz root yapar custom romda denersiniz.En azından donanım sorunu olmadığını test etmiş olursunuz.

frowell

frowell

Üye

Rica ederim ama umarım donanımsal değildir açılış hızını farklı cihazlarla kıyaslamak yanlış olur zira farklı birçok etken var :oke:.Denemek isterseniz root yapar custom romda denersiniz.En azından donanım sorunu olmadığını test etmiş olursunuz.

2 farkli s4 le daha denedim ayni hizda acildilar bir sorun yoktur o zaman. Iphone 5 ten geçtim bu telefona o yuzden yavas saniyodum demek ki

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2 farkli s4 le daha denedim ayni hizda acildilar bir sorun yoktur o zaman. Iphone 5 ten geçtim bu telefona o yuzden yavas saniyodum demek ki
Dediğim gibi olabilir, bununla ilgili zamanım olursa kısa bir video paylaşırım ana ekranda tıklama ile açılma süresi 2 sn bile değil bende.

frowell

frowell

Üye

Dediğim gibi olabilir, bununla ilgili zamanım olursa kısa bir video paylaşırım ana ekranda tıklama ile açılma süresi 2 sn bile değil bende.

Benim durum soyle. Cebimden cikarip basinca yaklasik 4 sn suruyo ama cikip bidaha girince 1 sn de hemen aciliyo. Ama ilk acilis deli ediyor beni.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Benim durum soyle. Cebimden cikarip basinca yaklasik 4 sn suruyo ama cikip bidaha girince 1 sn de hemen aciliyo. Ama ilk acilis deli ediyor beni.
Forumda yada google da paylaşılan bir custom rom denemeni tavsiye ederim eğer bu bir sorun değil normal bir durum ise ozaman belli olur ama enteresan bende böyle bir durum yok.

zeynepuysal

Üye
samsung s4 almayı düşünüyordum fakat lg'nin yeni telefonu'nu gördüm bugun aynı özellikler'de fiyatı uygun sanırım.... kararsız kaldım

ANIL

ANIL

Admin
samsung s4 almayı düşünüyordum fakat lg'nin yeni telefonu'nu gördüm bugun aynı özellikler'de fiyatı uygun sanırım.... kararsız kaldım

LG G2'den bahsediyorsanız şık ve güçlü bir cihaz. 2 telefonunda ekstra özellikleri mevcut.

yaso57

Üye
Arkadaslar turkcellden turkcell sifremi istedim mesaj olarak geldi ve bende sifreye basili tuttum sime kopyala diye bi secenek cikti ve sifreyi sildim kopyalandi diye ve baktim sime sifre falan yok bisey kopyalanmamis bidaha istiyorum turkcel 30 gun sonra gonderilicektir diye mesaj atti bu sifrede lazim bana sizce nereye kopyalandi bu sifre ne sacma bi telefon

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaslar turkcellden turkcell sifremi istedim mesaj olarak geldi ve bende sifreye basili tuttum sime kopyala diye bi secenek cikti ve sifreyi sildim kopyalandi diye ve baktim sime sifre falan yok bisey kopyalanmamis bidaha istiyorum turkcel 30 gun sonra gonderilicektir diye mesaj atti bu sifrede lazim bana sizce nereye kopyalandi bu sifre ne sacma bi telefon

Telefon saçmalığı ile ilgisi yok başka bişey kopyalamadıysanız herhangi bir satıra paste derseniz panoya son kopyaladığınız sözcük yada rakam yapıştırılır.

yaso57

Üye
Baska bisey kopyalamadim numarayi sime kopyaladim ama numara simde yok 2 kere kopyaladim hatta alltada sime kopyalandi diye yazibcikti alakasi yok bisey kopyalanmamis

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Baska bisey kopyalamadim numarayi sime kopyaladim ama numara simde yok 2 kere kopyaladim hatta alltada sime kopyalandi diye yazibcikti alakasi yok bisey kopyalanmamis

S memo uygulamasını açın yeni bir not yazmak için not açın ekrana basılı tutun yapıştır dediğinizde ne olcak bakınız.Eğer gerçekten kopyalama yaptıysanız orda çıkar

yaso57

Üye
Yok kardesim ekran goruntusu geliyor sifre yok

- - - Eklendi - - -

Arkadasimdan numara istedim yine ayni sekilde basili tuttum numaraya sime kopyala dedim kopyalandi yazisi cikti ama numara falan yok garip

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yok kardesim ekran goruntusu geliyor sifre yok

- - - Eklendi - - -

Arkadasimdan numara istedim yine ayni sekilde basili tuttum numaraya sime kopyala dedim kopyalandi yazisi cikti ama numara falan yok garip
Siz rehber kaydından mı bahsediyorsunuz :) rehber/ayarlar/gösterilecek kişişler deyiniz.Sim kartı seçerseniz görürsünüz :)

yaso57

Üye
Evet ondan bahsediyodum kusura bakma anlatamadiysam ama aen demeden once yaptim onuda yine yok numara

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: yaso57

yaso57

Üye
Valla yok ya deli olcam abi o sifre cok lazimdi bana :D

yaso57

Üye
Evet sildim mesaji kaydetti diye keske silmeseydim isterseniz sizde her hangi bu numarayi kppyalamaya calisin deneyin bi olmuyo yime denedim olmadi

cemozt4

Üye
Hayır Telefonuma Hiçbir kamera uygulaması yüklemedim sadece şunu farkettim 13 mp 8 mp cektigimde daha hızlı geliyor

Üst Alt