Nextman
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Çektiğim fotoğrafları otomatik olarak SD karta atmayı hallettim, bu ayarı cihazın Kamera modunda zaten ayarlayabiliyormuşuz. Uygulamaları direk olarak SD karta atmak konusunda sıkıntı çekiyorum. Root denilen bir sistem ile yapılması gerekiyormuş sanırım. Azıcık araştırma yaptım bu root hakkında, root yapılan telefonlar Samsung Garanti kapsamından çıkıyormuş. Malum telefon da yeni, öyle bir risk almak istemiyorum.. Ayrıca bu iki model arasındaki farkı tam olarak anlayabilmiş değilim, biri diğerinden üstün mü ? Evetse hangi model?
Ben cihaza Apk dosyalarından 2-3 pro uygulama indirdim, (Dr.Web-TuneIn Pro-PlayerPro), bunların bir zararı var mıdır ? Yani telefonda ve bilgisayarda tarattıktan sonra atıyorum cihaza ve sorun çıkmadı, önerebileceğiniz yararlı,olmazsa olmaz dediğiniz, özellikle PlayStore'da ücretli olan ama apk dosyasını bulabileceğim uygulamaları boş bir zamanınızda cevap olarak verir misiniz ? Teşekkürler.
Poweramp ne yazık ki olmadı, lisansı kabul etmedi program. Neyse diğerini kullanmaya devam artık
PlayStore çöplükten geçilmiyor, bir sürü boş uygulama var. AppleAppStore bu konuda çok daha ileride ben bunu anladım...
Poweramp ne yazık ki olmadı, lisansı kabul etmedi program. Neyse diğerini kullanmaya devam artık
PlayStore çöplükten geçilmiyor, bir sürü boş uygulama var. AppleAppStore bu konuda çok daha ileride ben bunu anladım...
herkese hayırlı olsun bnde 3 gun once s3u satıp s4e gecıs yaptım ve gayet memnunum bi reklamda s4 diger akıllı telefonlardan dahamı akıllı dıyodu cdden dogru demısler,telefonu elımde goren arkadaslarım hayran kaldılar,teknolojıyı seven herkese tavsıye tavsıye ederım S4ü
- - - Eklendi - - -
hocam bide sorum olcak S4 icin flash player eklentisi geldımı youtubetan bi kac tane bulup denedım ama çalıştırmadı sızın kullandıgınız yada tavsıye edecegınız bı eklentı varmı
Siz marketten herhangi bir uygulamayi beğenirseniz uygulamanın tam adını veya market linkini bana özel mesaj ile bildirin.
Ayrıca şunu da belirteyim.birçok uygulama galaxy s4'te çalışmaz.bir süre beklememiz gerekecek.sebebi ise poweramp'ta olduğu gibi lisans hataları.bu gibi hatalar root olmadan çözülemiyor.
halen navigasyon programı kullanan yok mu arkadaşlar?
Sygic denemelerim sürüyorhalen navigasyon programı kullanan yok mu arkadaşlar?
Öncelikle sorunun yeri burası değil ama en azından bilmeniz için söyleyim 4.2.2 sürümünü S2'de denedim rehber sorunu yoktu Omega rom kurdum arkadaşımın telefonu S3'tü ondada sorun olmadı Şimdi S4'de ise gayet hızlı.İyi dilekleriniz için teşekkür eder ilgili konu ve bölümlerde sorularınızı sormanız dileğiyle keyifli forumlar.Arkadaşlar s4 alanlara öncelikle hayırlı olsun diyerek , sizlere bir sorum olacak ; ben s3 kullanıcısıyım ve kullandığım sürüm 4.1.2 , telefon rehberinin geç açılması sebebi ile 3. parti program (exdialer) kullanıyorum ; merak ettiğim ise sizdeki 4.2.2 sürümünde rehberin geç açılma problemi devam ediyormu ? Bu sorumu yanıtlayabilirseniz sevinirim.. Allah kazasız belasız kullanım nasip etsin tüm s4 kullanıcılarına.......
Öncelikle sorunun yeri burası değil ama en azından bilmeniz için söyleyim 4.2.2 sürümünü S2'de denedim rehber sorunu yoktu Omega rom kurdum arkadaşımın telefonu S3'tü ondada sorun olmadı Şimdi S4'de ise gayet hızlı.İyi dilekleriniz için teşekkür eder ilgili konu ve bölümlerde sorularınızı sormanız dileğiyle keyifli forumlar.
Arkadaşlar şimdi bu S4'de hızlı bakış özelliğini biliyorsunuz, ekran kapalıyken elinizi sensörün üzerine koymanız yeterli oluyor. Bende o özellik '' Yardım '' kısmında denerken gayet çalışıyor, normal denediğimde çalışmıyor. Sebebi ne olabilir ?
Akilli telefon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?