Akıncı
Üye
Galaxy S4 i9500 - CyanogenMod 11 Kitkat 4.4.2 kurulumu (İ9500 için) - MaxiCep arkadaş burada root sayaca işlemez demiş
orda o roottan bahsetmemiş. Kingo root programı ile eskiden 4.3deyken sayaci Artirmadan root yapilabiliyodu. şimdi calismiyor ama sayaç artacak mecbur rootlayincaGalaxy S4 i9500 - CyanogenMod 11 Kitkat 4.4.2 kurulumu (İ9500 için) - MaxiCep arkadaş burada root sayaca işlemez demiş
Anladım her türlü root da sayaç artacakorda o roottan bahsetmemiş. Kingo root programı ile eskiden 4.3deyken sayaci Artirmadan root yapilabiliyodu. şimdi calismiyor ama sayaç artacak mecbur rootlayinca
donanımsal sorunda bakmıyorlar diye bir çok forumda 
donanımsal sorun yaşanmaz durup durduk yerde. Ama mesela kamera donanımında bi sorun varsa garanti dahilinde işlem yaparlar. anakart filan yandiysa belki para alabilirler. Ben takmıyorum para isterlerse suratlarina fırlatirim telefonu olur biter. Samsunga kalmadik ya koca dunyadaAnladım her türlü root da sayaç artacakdonanımsal sorunda bakmıyorlar diye bir çok forumda
![]()

Garanti ye göndermek daha pahalı bence dışarıda daha ucuzdonanımsal sorun yaşanmaz durup durduk yerde. Ama mesela kamera donanımında bi sorun varsa garanti dahilinde işlem yaparlar. anakart filan yandiysa belki para alabilirler. Ben takmıyorum para isterlerse suratlarina fırlatirim telefonu olur biter. Samsunga kalmadik ya koca dunyada![]()

Sağlayamaz atacam bende herhalde
sayacim yok ama zaten sayaca bakmiyorlar ayrica garanti sana bunu sunabilecekmj
k2;at kanka kac oldu alali sen benden oncemi aldiydinSağlayamaz atacam bende herhaldek2;
Dğn itibari ile bir yıl oldu bu arada hangi klavye yi kullanıyorsunat kanka kac oldu alali sen benden oncemi aldiydin
benim 17 ay oldu iste s5 romu var bende hersey s5 kamerasi bileDğn itibari ile bir yıl oldu bu arada hangi klavye yi kullanıyorsun
Anladımbenim 17 ay oldu iste s5 romu var bende hersey s5 kamerasi bile

Sağlayamaz atacam bende herhaldek2;

sen keske atmasaydin kanka 4.2.2 den hemen geçerdinAnladım![]()
Neye geçerdim anlamadımsen keske atmasaydin kanka 4.2.2 den hemen geçerdin
ben cm11 kurmak istiyorum atarsamhimm herkezin secimi kendine suda var ne var bu cmde yavNeye geçerdim anlamadımben cm11 kurmak istiyorum atarsam
Ben daha garantiye göndermedim ekran konusunda haklısınben garantiyi takmiyorum soyleki ekranin kirilsa garanti karsilamicak batarya desen kampanyasi bitti benim icin garantinin faydasi yok para alicak her halukarda
:Cm temaları hoşuma gidiyor
panelimizde böyle baska istedigin ss varsa söyle

kapali sarj olsa bide iyi olurduCm temaları hoşuma gidiyor
Touchwiz i sevmiyorum