CyanogenMod 11 Kitkat 4.4.2 kurulumu (İ9500 için)

Sponsorlu Bağlantılar

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
    Konu Sahibi
CyanogenMod 11 Kitkat 4.4.2 kurulumu (İ9500 için)

ROM'da bulunan hatalar? (Şu an bilinen bir hatası yok!)

romu yüklemek için root ve cwm gerekli eğer bunları yapmadıysanız ilk önce bunları yapın

İNDİRMENİZ GEREK DOSYALAR

CM11 Android 4.4.2 Kitkat Romu :

gapps dosyası :

Nasıl yüklerim?

• ROM ve Gapps paket dosyasını indirin ve telefonunuzun dahili hafızasına atın.
    • Telefonunuzu güç tuşuna 8 sn. kadar basılı tutarak kapatın.
    • Ses açma+Güç+Home tuşuna birlikte basılı tutarak CWM Recovery menüsüne girin.
    • CWM ana menüsüne gidin ve install zip from sdcard kısmından önce indirmiş olduğunuz ROM dosyasını daha sonrada Gapps paketini yükleyin.
    • Daha sonra yine CWM içerisinden Wipe data/Factory reset işlemlemini yapın.
    • Telefonunuzu CWM içerisinden restart system now kısmından yeniden başlatın.
İşlemler sonrası telefonunuz açıldıktan sonra Ayarlar > Telefon hakkında kısmından Android sürümünüzü kontrol edebilirsiniz.

romu kurduktan sonra kamera yoksa (büyük ihtimalle yok olacaktır) <<<bu linkteki kamerayı telefonunuza root explorer aracılığıyla system/app kısmına atıp cihazı yeniden başlatın

4.4.2 nin keyfini çıkarın :)

SORUMLULUK GABUL EDMİYOK !!!!

anılbaran

anılbaran

Üye
Teşekkürler , ama konunun selameti açısından en azından temsili olabilecek şekilde ekran görüntüleri eklemenizi rica ediyorum sizden :)

Tmobile

Tmobile

Üye
Acıba Üst Model Cihazlara ROM Yükleyince Ne Oluyor Zaten Üst Model Adı Üstünde :D

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler , ama konunun selameti açısından en azından temsili olabilecek şekilde ekran görüntüleri eklemenizi rica ediyorum sizden :)

tamamdır
Acıba Üst Model Cihazlara ROM Yükleyince Ne Oluyor Zaten Üst Model Adı Üstünde :D

şu oluyor cihazın garanti dışına çıkıyor :D şaka bir yana s4 i9500 modelinde cihaza bir kere root yaptınmı bir daha garanti içine sokamazsın çünkü sayaç artıyor ve henüz sayaç sıfırlama bulunmadığı için elin kolun bağlı beklemek zorunda kalıyorsun

Tmobile

Tmobile

Üye
tamamdır

şu oluyor cihazın garanti dışına çıkıyor :D şaka bir yana s4 i9500 modelinde cihaza bir kere root yaptınmı bir daha garanti içine sokamazsın çünkü sayaç artıyor ve henüz sayaç sıfırlama bulunmadığı için elin kolun bağlı beklemek zorunda kalıyorsun
rom atınca geri gelir heralde? s4 kullanmadım bilmiyorum

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
    Konu Sahibi
rom atınca geri gelir heralde? s4 kullanmadım bilmiyorum

hayır gelmyor şuan s4 i9500 için custom rom yüklenince orjinal roma dönünce garanti gelmiyor sayaç sıfırlansa garanti işi hallolur ama maalesef olmuyor

Anil-D

Anil-D

Üye
cynagon mod değilmi bu

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
    Konu Sahibi
aynen

Anil-D

Anil-D

Üye
görüntüler sanamı ait sayacı sıfırlamayı başardınmı

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
    Konu Sahibi
görüntüler sanamı ait sayacı sıfırlamayı başardınmı

maalesef. zaten sayacı sıfırlayabilmek şuan için imkansızmış çok profesyonel bir s4 geliştiricisi bile samsungun 4.3 ile gelen eFuse adlı çipi yüzünden sayacı sıfırlamakta zorlanır ama elbet er geç biri çözer bu sayaç işini inşallahgörüntüler bana ait değil romun arayüzü böyle romda bi sıkıntı yok ben yükledim

Anil-D

Anil-D

Üye
şimdi ben root yapsam sayaca işlicekmi bu romu kursamhafıza ne kadar boş yer var romda

Anil-D

Anil-D

Üye
hani sayaca işlemeden root yapabiliyorduk

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
    Konu Sahibi
hani sayaca işlemeden root yapabiliyorduk

dediğim rootu yaparsan sayaca işlemez ama rootu yaptıktan sonra üzerine rom yüklersen tabikide sayaca işler yani root yapıp cwm yükleyip burdaki romu veya başka bi custom romu kurarsan sayaç 1 olur ve cihazın sayaç sıfırlama bulunana kadar garanti dışı kalır aynı benim gibi

Anil-D

Anil-D

Üye
bu romda ne kadar boş alan var

Anil-D

Anil-D

Üye
bi baksana

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
    Konu Sahibi