------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
EyvaAllah kardeşim sagolsın Çok teşekkür ederim yardımların için Allah c.c razı olsun senden. İnşaAllah. birde kardeşim güncelleme yazılım falan gelse göremeyiz yazılım güncellemede cıkmaz degilmi room attık ya
yok göremezsin. orjinal roma dönersen güncellemeler gözükür. zaten samsungun yakın zamanda güncelleme vereceğini zannetmiyorum

• Beğen
Tepkiler: yavuz580

yavuz580

yavuz580

Üye
oldu kardeşim yaptım sagolsın çok teşekkür ederim EYVALLAH.
yok göremezsin. orjinal roma dönersen güncellemeler gözükür. zaten samsungun yakın zamanda güncelleme vereceğini zannetmiyorum
Haklsın kardeşim çok teşekkür ederim o verdiginide flaşladım oldu düzeldi böyle daha güzel kardeşim bide güzel türkce karakterli bi önerebilecgin klavye varmı acaba falaşyıp atabilecegim bi kalvye bu falaş işi güzelmiş valla :)

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
oldu kardeşim yaptım sagolsın çok teşekkür ederim EYVALLAH.
Haklsın kardeşim çok teşekkür ederim o verdiginide flaşladım oldu düzeldi böyle daha güzel kardeşim bide güzel türkce karakterli bi önerebilecgin klavye varmı acaba falaşyıp atabilecegim bi kalvye bu falaş işi güzelmiş valla :)
romla gelen klavye türkçe zaten kardeşim :)

lg g3 klavyesi vardı flaşlanabilir forumda arat istersen güzel olabilir

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Tabi bence stock samsung klavyenin yanından geçemez [emoji57]

• Beğen
yavuz580

yavuz580

Üye
Tabi bence stock samsung klavyenin yanından geçemez [emoji57]
Teşekkürler kardeşim bunu flaşlayınca peki samsunkun kalavye duracak dimi istedigim zaman onuda kullanabilirsem sorun olmaz denemekte fayda var degilmi kardeşim Hakkını helale et sanada anca soru sordugum için

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Teşekkürler kardeşim bunu flaşlayınca peki samsunkun kalavye duracak dimi istedigim zaman onuda kullanabilirsem sorun olmaz denemekte fayda var degilmi kardeşim Hakkını helale et sanada anca soru sordugum için
Ayarlardan lg klavyeyi etkinleştirebilirsin.

• Beğen
yavuz580

yavuz580

Üye
sagolsın kardeşim oldu Hakkını helal et senide yordum yardımların için cok sagol

arkin39

Üye
Arkadaşlar deri arka kapak daha internet sitesi yada aksesuarı lara düşmedi mi bulunduğum yerde samsung servis yok olsa bile fiyati çok pahalı nasıl temin ederiz bu kapagi

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
EyvaAllah gardaşımsın :)
Kardeşim sana bi sorum olacak microSDHC ve microSDXC destekli yormu s4 arkadaşta 128gb hafıza kartı varda s4 destklermi acaba kaldırırsa alacamda teşekkürler.
Maalesef S4 en fazla 64gb MicroSDHC destekliyor.

• Beğen

arkin39

Üye
S4 te aspahlt 8 oynayabilir um ayından atıyor neden olabilir

kiziltilki

kiziltilki

Üye
Androi 5.0 L geliştirici güncellemesi Galaxy s4 için gelecekmi..açıklandımı yada bi bilgisi olan varmı arkadaşlar..internette gezerken dikkatimi çekti v baya güzel birşeye benziyor ^^ :)

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
s4ün 9505 modelini kullanıyorum ve pc bağlayinca görmüyor. sorun biraz klasik ama olmadı bir türlü. hard resette attım. bunu çözen var mı?

opel3

Üye
merhaba batarya kullanımı nasıl acaba almayı düşünüyorum sadece whatsapp kullanacağım şarjı 20 saat falan gider mi 7/24 veri açık kullanacağım 2G de

Akıncı

Akıncı

Üye
Bende şarj 1 gün gidiyor wi fi açık oyun oynadığım zaman normal zamanda ise 1 1,5 gün gidiyor

opel3

Üye
tavsiye eder misiniz yani ekranı full karanlık değil de orta seviyede kullanacağım

Akıncı

Akıncı

Üye
Ben memnunum ama lg g2 nin bataryası daha iyi

Üst Alt