Ona çözüm bulurlar büyük ihtimallekapali sarj olsa bide iyi olurdu
Root yapıp yapmayacağıma tam karar verdikden sonra hangi rom atacağıma karar veririmben memnunum valla next launcherda kullaniyom
sen bilirsin kanka karar senin knox önemli bir pro benim açımdan ama calisiyor servis yapiyor onudaRoot yapıp yapmayacağıma tam karar verdikden sonra hangi rom atacağıma karar veririm
Bakalım her şeyin hayırlısısen bilirsin kanka karar senin knox önemli bir pro benim açımdan ama calisiyor servis yapiyor onuda
Ne prosusende ne prolar var ss atarmisin

programin kisaltilmisi işte[emoji2]Ne prosu![]()
Düşündüm ama belki değildir dedim ne tür program arıyorsunprogramin kisaltilmisi işte[emoji2]
bende karışık işlerhepsini cekersen iyi olur kanka ben bayadir foruma girmedim ya senden bakip bakip ssden indircemDüşündüm ama belki değildir dedim ne tür program arıyorsunbende karışık işler
Tamam çekeyimhepsini cekersen iyi olur kanka ben bayadir foruma girmedim ya senden bakip bakip ssden indircem

Teşekkür ederimTamam çekeyim![]()
Böyle çektim sıkıntı olmaz herhaldeTeşekkür ederim
sikinti dilde kanka bide bana derler cok pron var diye benim telde 4 gun once 633 pro vardiBöyle çektim sıkıntı olmaz herhalde
Bir kaç tane daha var onlar işe yaramazsikinti dilde kanka bide bana derler cok pron var diye benim telde 4 gun once 633 pro vardi
kullanıyoruz lazım oluyoriyi iyi tesekkur ederim bende okadar yok ya ben cogunu kuramam sarji etkiler rahat bunlarBir kaç tane daha var onlar işe yaramazkullanıyoruz lazım oluyor
Bazıları devre dışı bende biraz rahatlatıyoriyi iyi tesekkur ederim bende okadar yok ya ben cogunu kuramam sarji etkiler rahat bunlar
himm ii mis ben bi googleplayi ziyaret edimBazıları devre dışı bende biraz rahatlatıyor