Nextman
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Denemedim henuz yanliz pil konusunda wanam herzamanki gibi baya öndeNextman senin tercihlerini oncelikli olarak almak isterim. Recover mod olarak ''Teamwin'' onerirmisin? Bu arada root da yapmam lazim.
Ben su an wanam rom kurdum gayet akıcı ve stabil.ram kullanimida 800-900 mb surekli mobil acik.detayli konusu forumda varmi bakmadim yoksa acarim
İlgin için sağol ağabey
Rica ederim kardeşim her zaman bekleriz
şarjı telefonu elinden düşürmeyen biri için kaç gün gidiyor hacılar?
4-5 saat
Yok caner okadarda değil en 8-9 saat sürekli site ve konuşma yaptığım oldu telefonda.Ama belirteyimki şu an çok iyi şarj süresi custom rom ile
Abi ben durmadan oyun oynuyor um en fazla 5 saat gitti
Oyunmu orası tamam elinden düşürmeyen demek genel kullanım kastetmiştir diye düşünüyorum bu telefon sürekli oyun oynanması durumunu hiç anlamıyorum.
Tamam arkadaşım oyun ile ilgili gerekli incelemeyi yaparız ben oyun için genelde Evde ps3 oynadığımdan biraz o konulara girmiyorum ama deneriz sizler içinAbi sıkılıyorumkardeşimde oynuyor benden daha fazla oyunların çoğunu açmıyor ama
Tamam arkadaşım oyun ile ilgili gerekli incelemeyi yaparız ben oyun için genelde Evde ps3 oynadığımdan biraz o konulara girmiyorum ama deneriz sizler için
Ahahaha benim kafadan ps oyuncusu hangi oyunlar abi ?
Onu ayrı bir zaman sana anlatırım usluba dikkat edelim şimdilik düzelttim ve konu dışı yorumlara kaçmayalım
Merhaba arkadaşlar
1) Samsung Galaxy S4′ün uygulamaları SD karta taşımaya izin veren güncellemesini bugün yükledim.güncellemeden sonra cihazınızın ana bant sürümü I9500XXUBMEA oldu.Ben hafıza rahatlatacak derken 16gb olan telefonun hafızası bir anda yarı yarıya düştü .Sd karta taşı aktif oluyor ama sd kartta taşındığı yer gözükmüyor ve ana hafızamda bilgisayarımdan bakılınca şu şekilde gözüküyor.Üstadlar yardımcı olabilirler mi acaba sorun nedir?
2) Kamera ile çektiğimiz video ve fotoğrafların kayıt yerini hafıza kartı olarak değiştirmenin bir yolu yok mudur ?
Tplam Hafıza:9,5 GB
Kullanılan hafıza:3,7 GB
Boş Alan: 5,8 GB
Teşekkürler hocam
Benim soru kaynamış araya sanırımSon güncellemeyi yaptıktan sonra gelen sms hem mesaj kutusunda hem de e-postada birleşik gelen kutusunda görünüyor... Bunu nasıl iptal edebilirim?
Teşekkürler şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?