magazada battery calibrate diye bi pro var onu indirip sarjdayken basiyon kullaniyon kalibre ediyor bitince sarj gene kalibre ete basip ediyor artik kullanabilirsin tabi bunlari yaparken cihaz acik sarjda ellememelisin OK
magazada battery calibrate diye bi pro var onu indirip sarjdayken basiyon kullaniyon kalibre ediyor bitince sarj gene kalibre ete basip ediyor artik kullanabilirsin tabi bunlari yaparken cihaz acik sarjda ellememelisin OK
Beyler asıl siz benim ramle alakalı konumu inceleyin. Ram değerini düşürmeye çalışmayın telefonunuz için daha da zararlı. Ramı temizleyince uygulamalarınız daha geç açılır falan filan. Burada daha detaylı bi şekilde anlattım bi bakın isterseniz : İpucu - Yararlı gibi gözüken, ama aslında zararlı olan uygulamalar - MaxiCep
Ben bunlarin disinda nova touchwiz kullaniyorum, ve stock android uyglamalari kullaniyorum.
Mesela samsungun muzik calari, hesap makinasi, galeri uygulamasi, kamera uygulamasi ve not programini kullanmiyorum.
Bunlarin yerini google nin saf uygulamalatini kullaniyorum.
Daha stabil ve hizli oluyorlar.
Pile de katkilari var dye dusunuyrm.
Nova touchwizde bir ayar var, uzun sure acik kalip islem yapmadigniz uyglamalari kpatiyor.
Bu sayede pil ve perfmns daha bi kalibre hale geliyor.
Tuş kilitliyken kilit açma ekranındaki saati nereden değiştirebiliyoruz bendeki ufak biraz büyütebilirmiyim ?Tarih falanda ekleniyormu ?Ayrıca ekran resmi alma varmı varsa nasıl?