rusça bilsem bende yüklecemde malesef
Peki kardesim yukledigin romun linkini atarmisin ben yukleyeyimKardeş Rusya ROM'unu yüklemek için Rusça bilmene gerek yok ki, Türkçe desteği var. Ben Rusya sürümünü yükledim, gayet güzel çalışıyor, şarj sorunu büyük ölçüde düzelmiş. Ne yazık ki Samsung TR için pek fazla destek vermiyor neredeyse bütün ülkeler düzeltme aldı hala biz düzeltme bekliyoruz.
Peki kardesim yukledigin romun linkini atarmisin ben yukleyeyim
Iste bende onun icin demistim sende dosyasi varsa upload yapabilirmisin hayrinaSammobile'de olması lazım, ben oradan yüklemiştim. Lakin hotfile kapandı yani link çalışmayabilir.
Merhabalar..Bant sürümü I9500XXUEMJ8 olan bir s4 I9500 üm var..Orjinal 4.3 firmware nasıl bulabilirim..?
Hangisi çalışmıyorlinkler çalışmıyor malesef![]()

sağol düzeltiğin içinHangisi çalışmıyor
Evet hotfile kapatıldığı için düzeltiyorum buyurun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tamam eyvallahBirde bunu deneLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
csc kodu ne s4 unEvet banada birsey gelmedi maalesef
Hocam 4.3'te sayacı arttırmadan root yapma yöntemi çıktımı ? yada sayacı arttırmadan 4.2.2'ye dönme şansımız varmı ?Hangisi çalışmıyor
Evet hotfile kapatıldığı için düzeltiyorum buyurun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
4.2 ye sakın dönmeye çalışmayınHocam 4.3'te sayacı arttırmadan root yapma yöntemi çıktımı ? yada sayacı arttırmadan 4.2.2'ye dönme şansımız varmı ?
Burda bir arkadaş denemiş sayfaya ekledim ama 4.3 düzeltmesinden sonra deneyeceğim.Hocam 4.3'te sayacı arttırmadan root yapma yöntemi çıktımı ? yada sayacı arttırmadan 4.2.2'ye dönme şansımız varmı ?