------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

LimePie

LimePie

Üye
Turkiye romu gelsede biran once

musti15fb

Üye
rusça bilsem bende yüklecemde malesef

Kardeş Rusya ROM'unu yüklemek için Rusça bilmene gerek yok ki, Türkçe desteği var. Ben Rusya sürümünü yükledim, gayet güzel çalışıyor, şarj sorunu büyük ölçüde düzelmiş. Ne yazık ki Samsung TR için pek fazla destek vermiyor neredeyse bütün ülkeler düzeltme aldı hala biz düzeltme bekliyoruz.

LimePie

LimePie

Üye
Kardeş Rusya ROM'unu yüklemek için Rusça bilmene gerek yok ki, Türkçe desteği var. Ben Rusya sürümünü yükledim, gayet güzel çalışıyor, şarj sorunu büyük ölçüde düzelmiş. Ne yazık ki Samsung TR için pek fazla destek vermiyor neredeyse bütün ülkeler düzeltme aldı hala biz düzeltme bekliyoruz.
Peki kardesim yukledigin romun linkini atarmisin ben yukleyeyim

LimePie

LimePie

Üye

musti15fb

Üye
Pcloud hesabımda var bir bakayım. Ama paylaşım için mail adresi isteyebilir.

kizilx01

Üye
iyi geceler arkadaşlar bir sorunum var ben bu obb klasörü içindeki boş klasörleri silemiyorum dosya korumalı diyor ne yapmam gerekiyor ?

laz6116

laz6116

Üye
Merhaba arkadaslar. Konumuzla ilgisi yok biliyorum ama bilginize sunmak istedim. Galaxy s2 telefonda cyanogen mod vardi ben bunu omega rom la degistirdim kurulumda falan bir sıkıntı olmadi. Yalniz suan sebeke sorunu var ama enteresandir baska hatlari telefona taktigimda calisiyor. Benim hattimi da baeka telefona taktim mi calisiyor. Cok enteresan degilmi? Bilgiei olan paylasabilirmi? Bu arada bahsettim telefon arkadsimin teli.

erko merko

erko merko

Üye
Videolar bittiği zaman yeniden başlamıyor, başlaması için ne yapmalıyım ?

Orchuns

Üye
Merhabalar..Bant sürümü I9500XXUEMJ8 olan bir s4 I9500 üm var..Orjinal 4.3 firmware nasıl bulabilirim..?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: eskbxl ve LimePie
cardanadam

cardanadam

Üye
Birde bunu dene

• Beğen
Tepkiler: Nextman
erko merko

erko merko

Üye
Hangisi çalışmıyor :hmmm

Evet hotfile kapatıldığı için düzeltiyorum buyurun
Hocam 4.3'te sayacı arttırmadan root yapma yöntemi çıktımı ? yada sayacı arttırmadan 4.2.2'ye dönme şansımız varmı ?

• Beğen
Tepkiler: Nextman
cardanadam

cardanadam

Üye
  • Beğen
Tepkiler: erko merko ve Nextman

Üst Alt