------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
S4 şarj çabuk bitiyor

Kullanmadığın uygulamaları, yazılımları devre dışı bırak. Cihaz 2G konumunda olsun ihtiyacınız olduğu zaman 3G açarsın. 1 günü rahat görüyor. Sürekli ekran açık aktif kullanırsanız bitmesi normal tabi.

Android 4.3 dediğiniz gibi Note 3 tanıtıldıktan veya satışa sunulduktan sonra yayınlanır. 4 Eylül'de tanıtılacak.

Eray1910

Üye
Beyler ne kadar güncellemeyle sd karta uygulama taşınabiliyor densede data dosyası taşınamıyormuş zaten 9 gb boş yer var data dosyası 1 gb olan oyunlar var ne yapacağız bu konuda root vs gibi birşeyle halledilebilirse root yapmama yardımcı olursanız sevinirim. Telefon zaten yurtdışı garantisi olmayacağından rootta sıkıntım olmaz diye ümit ediyorum.

tomy1925

tomy1925

Üye
beyler s4 için ne zaman android 4.3 güncellemesi gelir tahmini olan var mı ?

Costum rom olarak s4 yani i9500 modellere cm10.2 yani google saf costum romu 4.3 xda gelistiriciler tarafindan uyarlandi.dun aksamdan bu yana kullanmaktayim

• Beğen
Tepkiler: sawbaba54

b1kerboy

Üye
Arkadaşlar S View Flipcover kapak kullanıyorum ama telefon görüşmesi sırasında karşıdaki kişi kendi sesini duyuyor. Bunun çözümü nedir ?

yaso57

Üye
Beyler bebde daha yeni aldim cihazi cok hosuma gitti ama bi ozellik gormustum bu cihazda dokunmadan klavyeylevyazi yazabiliyosun boyle bisey varmi ben bulamadimda

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar S View Flipcover kapak kullanıyorum ama telefon görüşmesi sırasında karşıdaki kişi kendi sesini duyuyor. Bunun çözümü nedir ?
Bazi kapaklarda karşılaşılan bir sorun.
Beyler bebde daha yeni aldim cihazi cok hosuma gitti ama bi ozellik gormustum bu cihazda dokunmadan klavyeylevyazi yazabiliyosun boyle bisey varmi ben bulamadimda

Orda bir yanlis anlama olmasın ? normalde dokunmadan sesli yazabiliyorsunuz ama dokunmadan yazımı hatirlamadim.Temassiz bir cok islevi yerine getirebilirsiniz.

Tapatalk HD ile yazılmıştır.

yaso57

Üye
Valla menüde falan dokunmadan kullaanabiliyodu videosuda vardi sanirim bulursam paylasirim burda

tomy1925

tomy1925

Üye
Nextman usta i9500 olan icin cyanogen mod olan cm 10.2 icin ne dusunyorsun? Deneme sansiniz oodumu acaba

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Valla menüde falan dokunmadan kullaanabiliyodu videosuda vardi sanirim bulursam paylasirim burda
Lutfen merak ettim
Nextman usta i9500 olan icin cyanogen mod olan cm 10.2 icin ne dusunyorsun? Deneme sansiniz oodumu acaba
Evet ama pek tutmadim daha geliştirilmesi gerekiyor.Su an bana göre MG9 surumu en stabil surum tabani bu surum olan sade tum custom romlar kullanilabilir.

tomy1925

tomy1925

Üye

Lutfen merak ettim

Evet ama pek tutmadim daha geliştirilmesi gerekiyor.Su an bana göre MG9 surumu en stabil surum tabani bu surum olan sade tum custom romlar kullanilabilir.

Tesekurler evet bende hic tutmadim kamera calismiyor ve tel sık sık reset atiyor ayrica sensorlerin hic biri calismiyor! Batarya perfonmasi da pek tatminkar deyil

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tesekurler evet bende hic tutmadim kamera calismiyor ve tel sık sık reset atiyor ayrica sensorlerin hic biri calismiyor! Batarya perfonmasi da pek tatminkar deyil

Dediğim gibi bu benim görüşüm ama geliştiricileri bir çoğu çıkan kernel sürümlerini romlara entegre etmede ya sorun yaşadılar yada ekledikten sonra çöken cihazların sayısı artınca son çıkacak stabil sürümü beklediler.Beb şahsen şu an dediğim gibi MG9 sürümü gayet stabil geldiği için bunda karar kıldım ve Antutu benchmark sonucuda gayet iyiydi.

yaso57

Üye
Beyler ben cihazi alali daha 5 gun oldu sarj aleti cok isiniyor bide cok az bi ses geliyor cihazi teknosadan aldim acaba sikinti olurmu degistiriyimmi sarj aletini

Anil-D

Anil-D

Üye
[video]http://m.youtube.com/watch?feature=related&v=bLkf6SKvKvg&rl=yes&gl=TR&hl=tr&guid=&client=mv-google[/video] abi bı buna bak

Akıncı

Akıncı

Üye
Benim telin anabant sürümü MEA kies ile telefonu bagladigim zaman yeni sürüm buldu. Bu sürümde sorun var mi?

• Beğen
Tepkiler: ANIL
skat

skat

Üye
GPS Programı SYGİC S4 minde gayet güzel çalıştı teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Akıncı

Akıncı

Üye
Tamam en kısa zamanda yapacağım

.caner.

.caner.

Üye
Kies telefonumu algılamiyor ? Neden acaba Vodafone dan aldım.

Üst Alt