------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben bunun kisayolunu soyledim tekrar soyleyim.hotfile da pcloud hesabına ücretsiz aktarın ordan hizli indirin:D

• Beğen
Tepkiler: tomy1925

muratvemine

muratvemine

Üye
Mesajlarm gozukmuyormu beylerr...:D 4.3 cıktı Turkye için diyrm

NanoTechnology

Üye
Beyler şimdi yazılım güncellemeye geldim I9500 sürümüne 696.38MBlik güncelleme geldi. Muhtemelen Android 4.3.
Hayırlı olsun... :D

• Beğen
Tepkiler: muratvemine
nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
hadi hayirli olsun

• Beğen
Tepkiler: muratvemine

NanoTechnology

Üye
Beyle yükleyen var mı. Şuan okuldayım internet yavaş (50Mbps ama herkes girince yavaşlıyor :D )
Varmı yükleyip test eden

cardanadam

cardanadam

Üye

• Beğen
Tepkiler: Nextman
cardanadam

cardanadam

Üye
7. Maddeye dikkat beyler

• Beğen
Tepkiler: sawbaba54, tomy1925 ve Nextman

NanoTechnology

Üye
Hmm. İlginç :DBeyler şu KNOX ne işe yarıyor

baby_face_

baby_face_

Üye
GÖzünüz aydın arkadaşlar sonunda 4.3 e kavuştunuz benim telefon İran'dan geldiği için ben sanırım 1 ay daha bekleyeceğim. İndirip yükleyen arkadaşlar detaylı bilgilendirme yaparsa çok mutlu olucam :)

musti15fb

Üye
Ben telefona ROOT yapmıştım, şimdi bunu Odin'den direk yükleyince ROOT silinecek değil mi? Bir sorun çıkmadan yükleyebilecek miyim? Daha önce Rusya 4.3 MJ9 kurdum. Bu MJ8.

ANIL

ANIL

Admin
Birazdan yüklemeye başlarım ;)

mcdogan20

Üye
Ben telefona ROOT yapmıştım, şimdi bunu Odin'den direk yükleyince ROOT silinecek değil mi? Bir sorun çıkmadan yükleyebilecek miyim? Daha önce Rusya 4.3 MJ9 kurdum. Bu MJ8.

root silnir.yalnız rusyanın mj9 sürümü yok,karıştırdın sanırım

orhanca58

Üye
ya arkadaşlar lütfen yardım kies cihazınız kiesten yazılım güncellemeyi desteklememektedir diyor ne yapmalıyım??

muratvemine

muratvemine

Üye
Kies 4.3 surum yukle.

musti15fb

Üye
Telefonumda ROOT vardı, Rusya 4.3 kurmuştum. Şimdi TR 4.3'ü yükleyemiyorum. Odin'de yarıda kesiliyor, şimdi telefonda da "Firmware upgrade encountered an issue. Please select recovery mode in Kies Try Again" yazıyor.

tomy1925

tomy1925

Üye
Ben bunun kisayolunu soyledim tekrar soyleyim.hotfile da pcloud hesabına ücretsiz aktarın ordan hizli indirin:D
Usta sen bunu söylerken kimbilir ben hangi mecrada uyuyordum:D pcloud hesabi aciksa nedir bilmem ama aksama biraz arastirayim olmazsa:eller:E
Evet root silinir ama sayac silinmez yani cihaz garanti disidir şimdilik bunun bi cozumu yok ilerki günlerde çözümü gelistirci arkadaşlar bulurlarsa ne mutlu cihazi garanti disi kalmış arkadaşlara! Basta ben:D

• Beğen
Tepkiler: Nextman

orhanca58

Üye
kies 4.3 ü yükledim deniyicem şimdi.kies 3 desteklemiyor diyor kies 2.6 yı kurun diyor

ANIL

ANIL

Admin
Kies 3 için Android 4.3 gerekli. İlk önce eski kies ile güncelleyin daha sonra kies 3 yüklersiniz.

• Beğen
Tepkiler: tomy1925

musti15fb

Üye
İlk denememde KİES hata vermişti ama şimdi düzelttim. Cihaz şu anda Resmi görünüyor, güncellemeleri kontrol edebiliyor. Tek sorun sayaç 1 oldu..

Üst Alt