------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

eskbxl

eskbxl

Üye
Bir yerde gordum 9505 lerde sayac sifirliyorlarmis ama ingilizce oldugundan anlamadim. Usta bu konuda bilgin varmi

eskbxl

eskbxl

Üye
ikisindede yazmasi lazim yada 0 0 yazmasi

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Root kalkmamış daha cihazdan factory reset yap kalkar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hard reset konusunda anlatmıştım ama özet geçeyim mücahit egerki kurulu sistem mg9 ise ve root var ise tekrar mg9 sürümü yükledikten sonra recovery modda iki adet wipe işlemi var onu yapmaz iseniz root kalkmayabilir.Yaşadım bu sorunu.Onun için rom yükleme sonrası cihazın stabiletesi açısından mutlaka rom yükleme sonrası tüm wipe işlemlerini yap yine kalkmaz ise Factory rom yüklersin parçalı dosyalı olanı onunda index de konusu var :oke:

• Beğen
Tepkiler: eskbxl
Akıncı

Akıncı

Üye
Hard reset konusunda anlatmıştım ama özet geçeyim mücahit egerki kurulu sistem mg9 ise ve root var ise tekrar mg9 sürümü yükledikten sonra recovery modda iki adet wipe işlemi var onu yapmaz iseniz root kalkmayabilir.Yaşadım bu sorunu.Onun için rom yükleme sonrası cihazın stabiletesi açısından mutlaka rom yükleme sonrası tüm wipe işlemlerini yap yine kalkmaz ise Factory rom yüklersin parçalı dosyalı olanı onunda index de konusu var :oke:
Konudaki dosyayı indirip yukleyecegim demi

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Herkese Günaydın 4.3 güncelleme geldi hayırlı olsun :oke: akşama yüklerim artik:)

• Beğen
Tepkiler: baby_face_, tomy1925 ve cardanadam
oleytoo

oleytoo

Üye
Evet an itibariyle 4.3 ülkemizde

cardanadam

cardanadam

Üye
Telefondan yüklüyor um şu anda :)

tomy1925

tomy1925

Üye
Herkese Günaydın 4.3 güncelleme geldi hayırlı olsun :oke: akşama yüklerim artik:)
Vatana millette hayirli olsun:D:maxicep:
Nextman usta şimdi bende Rusya romu var ben Türkiye romunu yukledigimde KSA olan CSC Kodum TUR yani turkiye olurmu? Ve bootloader Suan UEMJ5 bu durum degisirmi yoksa aynı mi kalir:hmmm

• Beğen
Tepkiler: cardanadam
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sayaç artışı olmuyor diyorlardı ama tabiki sıfırlama yapmayi unutma odin ile yükle bende akşama yüklerim anca.

• Beğen
Tepkiler: tomy1925
tomy1925

tomy1925

Üye
Sayaç artışı olmuyor diyorlardı ama tabiki sıfırlama yapmayi unutma odin ile yükle bende akşama yüklerim anca.
Yani simdi benim 1 olan sayacim sifirlancakmi? Yoksa benmi yanlis anladim:D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yani simdi benim 1 olan sayacim sifirlancakmi? Yoksa benmi yanlis anladim:D
Hayir keşke oyle olsaydı sayaç artabilir yukleyenlerin yorumlari öyleydi:) yukleme sonrası fabrika ayarlarına getir telefonu

• Beğen
Tepkiler: tomy1925
muratvemine

muratvemine

Üye
Android 4.3 Türkiye guncellemesi çıktı bu sabah;)

tomy1925

tomy1925

Üye
Hayir keşke oyle olsaydı sayaç artabilir yukleyenlerin yorumlari öyleydi:) yukleme sonrası fabrika ayarlarına getir telefonu
Cwm moddan wipe leri yaparım aksam nextman usta simdi aksam evde isin yoksa turkiye romunu sammobil 3,4 saat incek diye bekle:stres: keske hizli indire bilme sansimiz olsaydi basinda incek diye beklerken kesin uyuya kalirim:D

Üst Alt