Custom yazıyor birindeSystem status ve current binary karşısında down modda official yazıyorsa sorun yok![]()
Birinde samsung offical yazarken diğerinde custom yazıyorikisindede yazmasi lazim yada 0 0 yazmasi
YapmıştımRoot kalkmamış daha cihazdan factory reset yap kalkar
Hard reset konusunda anlatmıştım ama özet geçeyim mücahit egerki kurulu sistem mg9 ise ve root var ise tekrar mg9 sürümü yükledikten sonra recovery modda iki adet wipe işlemi var onu yapmaz iseniz root kalkmayabilir.Yaşadım bu sorunu.Onun için rom yükleme sonrası cihazın stabiletesi açısından mutlaka rom yükleme sonrası tüm wipe işlemlerini yap yine kalkmaz ise Factory rom yüklersin parçalı dosyalı olanı onunda index de konusu varYapmıştım

Konudaki dosyayı indirip yukleyecegim demiHard reset konusunda anlatmıştım ama özet geçeyim mücahit egerki kurulu sistem mg9 ise ve root var ise tekrar mg9 sürümü yükledikten sonra recovery modda iki adet wipe işlemi var onu yapmaz iseniz root kalkmayabilir.Yaşadım bu sorunu.Onun için rom yükleme sonrası cihazın stabiletesi açısından mutlaka rom yükleme sonrası tüm wipe işlemlerini yap yine kalkmaz ise Factory rom yüklersin parçalı dosyalı olanı onunda index de konusu var![]()
Evet 4 parçalı olanı mg9 sürümüKonudaki dosyayı indirip yukleyecegim demi

Tamam abi en kisa zamanda yukleyecegimEvet 4 parçalı olanı mg9 sürümü![]()
Herkese Günaydın 4.3 güncelleme geldi hayırlı olsunakşama yüklerim artik
[/quote çok güzel bir haber bu usta teşekürler
![]()
Vatana millette hayirli olsunHerkese Günaydın 4.3 güncelleme geldi hayırlı olsunakşama yüklerim artik
![]()

Nextman usta şimdi bende Rusya romu var ben Türkiye romunu yukledigimde KSA olan CSC Kodum TUR yani turkiye olurmu? Ve bootloader Suan UEMJ5 bu durum degisirmi yoksa aynı mi kalirHerkese Günaydın 4.3 güncelleme geldi hayırlı olsunakşama yüklerim artik
![]()

Yani simdi benim 1 olan sayacim sifirlancakmi? Yoksa benmi yanlis anladimSayaç artışı olmuyor diyorlardı ama tabiki sıfırlama yapmayi unutma odin ile yükle bende akşama yüklerim anca.

Hayir keşke oyle olsaydı sayaç artabilir yukleyenlerin yorumlari öyleydiYani simdi benim 1 olan sayacim sifirlancakmi? Yoksa benmi yanlis anladim![]()
yukleme sonrası fabrika ayarlarına getir telefonuCwm moddan wipe leri yaparım aksam nextman usta simdi aksam evde isin yoksa turkiye romunu sammobil 3,4 saat incek diye bekleHayir keşke oyle olsaydı sayaç artabilir yukleyenlerin yorumlari öyleydiyukleme sonrası fabrika ayarlarına getir telefonu
keske hizli indire bilme sansimiz olsaydi basinda incek diye beklerken kesin uyuya kalirim