------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
4.2 sürümde sayac yok :) keşke ole kalsaydi. Download modda official yaziyorsa sorun yok

• Beğen
Tepkiler: erko merko
Akıncı

Akıncı

Üye
Resetimi attım root yok artık güncelleme de
4.2 sürümde sayac yok :) keşke ole kalsaydi. Download modda official yaziyorsa sorun yok
Samsung offical yazıyor bende sorun yok değil mi

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: -Akıncı

NanoTechnology

Üye
Beyler hala Exynos sürümüne güncelleme gelmedi mi?

NanoTechnology

Üye
Ne zaman çıkacağına dair resmi bir açıklama veya bilinen bir tarih var mı

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Malesef takip ediyorum bende herkes gibi saat saat ama takvim zaten değişti benim düşüncem ilk yayınlanan ülkelerdeki sorunlar düzeltilerek verilecek.

NanoTechnology

Üye
Malesef takip ediyorum bende herkes gibi saat saat ama takvim zaten değişti benim düşüncem ilk yayınlanan ülkelerdeki sorunlar düzeltilerek verilecek.
Ne gibi sorunlar vardı ki.
Birde siz nereden bakıyorsunuz. Bir ara liste vardı bekleyen ülkelerin yanında peding yazıyordu o listeye nerden ulaşabilirim?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sammobile dan bakıyorum listeyi görsenizde bişey değişmez.İlk çıkan sürümlerde uyuku modu ,şarj ,ve wifi sorunları mevcuttu

evren3461

evren3461

Üye
Merhabalar S4 9500 için sammobile den güncelleme takibini yapaliceğim link göndermeniz mümkün mü?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Frittvilt
frowell

frowell

Üye
Beyler telefon için makro lens kullananlar var mı? Almayı düşünüyorum da kullanan varsa fotoğraf paylaşabilir mi? Veya makro lense çekilmiş resim varsa elinizde. Ben netten bulamadım da

Üst Alt